A rovat további hírei
Állítása szerint öngyilkossági szándékkal tért vissza Romániába D. S., a nyíregyházi halálos kimenetelű lövöldözés gyanúsítottja, mivel nem akarta, hogy magyar földbe temessék - közölte szombaton internetes kiadásában az Evenimentul Zilei című bukaresti lap.
Ahogy a zeneipar kezdi ismét felfedezni a bakelitet, úgy éledt újra az elmúlt években a léghajózás iránti érdeklődés is. A régiesnek ható konstrukciónak még a XXI. században is lehetnek előnyei - írja a hvg.hu
Újabb utórengések történtek szombatra virradóra a közelmúltban földrengés sújtotta közép-olaszországi Perugia tartományban - írja a hvg.hu. Emberéletben nem esett kár, de néhány, korábban már megsérült épület összedőlt - közölte szombaton az olasz geológiai és vulkanológiai intézet.
Ez már nem a jövőről, hanem a jelenről szól - vélik a kávéból élők. Az évszázad végére eltűnhet a kávé, de már az előttünk lévő 10-30 évben is érezhetjük a változásokat - írja a vg.hu.
Visszavonulni készül az aktív politizálástól Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) volt elnöke - közölte szerdán a Maszol.ro erdélyi hírportál.
Izrael létét nem fenyegeti külső veszély, de a belső megosztottság polgárháborúhoz vezethet - vélekedett Tamír Pardo, a Moszad izraeli titkosszolgálat januárban leköszönt előző főnöke az izraeli tízes tévécsatornának adott interjújában.
Biztonsági okokból kiürítették a németországi Frankfurt repülőterének egy részét szerda délelőtt.
Barack Obama amerikai elnök helyi idő szerint kedden száztizenegy köztörvényes bűnözőt részesített elnöki kegyelemben vagy mérsékelte a büntetését, s ezzel hatszázhetvenháromra emelkedett azoknak az elítélteknek a száma, akik az elnöknek köszönhetően kiszabadultak vagy a bírói határozat által kiszabottnál jóval kevesebb ideig maradnak börtönben.
A biztonságpolitikai szakértő emlékeztetett: Németországban nem csak az üzemanyagot és az oltóanyagokat készletezik, de a német kormány pénteken bejelentette, hogy vészhelyzet esetén akár élelmiszeripari gyárakat, raktárakat, farmokat is lefoglalhatnak - írja a híardó.hu.
Több, főként Nyugat-Európában élő lengyelt is toborozhatott soraiba az Iszlám Állam (IÁ) - írta kedden a Rzeczpospolita című lengyel napilap, szakértői véleményt is idézve, amely szerint a terrorszervezet a vallási szektákéhoz hasonló módszereket használ európai híveinek beszervezéséhez.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom