A rovat további hírei
Egyelőre alacsony a részvétel a vasárnapi macedóniai előrehozott parlamenti választáson, 10 óráig a választásra jogosultak 9,49 százaléka adta le voksát.
Valamennyi erdélyi megyében az országos átlagnál alacsonyabb arányban járultak az urnákhoz a választópolgárok vasárnap délelőtt a romániai parlamenti választásokon. Az erdélyi megyék közül a részvételt tekintve Hargita megye vezet, ahol a legnagyobb a magyarság aránya.
Tovább emelkedett az isztambuli kettős merénylet halálos áldozatainak száma. A 38 halott között nyolc civil is van, a többiek rendőrök. A belügyminiszter a kurd terroristákat gyanítja a háttérben.
29 halott, 166 sebesült az isztambuli kettős robbantásban. A Külgazdasági és Külügyminisztérium nem tud magyar áldozatról. A kettős merénylet célpontjai valószínűleg rohamrendőrök voltak, de két civil is meghalt.
Magyar idő szerint vasárnap reggel 6 órakor (helyi idő szerint 7 órakor) kinyitottak a szavazóhelyiségek Romániában, ahol képviselőket és szenátorokat választanak a kétkamarás bukaresti parlamentbe a következő négy évre.
Magyar idő szerint vasárnap reggel 6 órakor (helyi idő szerint 7 órakor) kinyitottak a szavazóhelyiségek Romániában, ahol képviselőket és szenátorokat választanak a kétkamarás bukaresti parlamentbe a következő négy évre.
A civil lakosság elkezdte nagy létszámban elhagyni a város ostromlott keleti negyedeit, melyeket még ellenőrzésük alatt tartanak a felkelők. Aleppó nagy részét már a szíriai kormányerők ellenőrzik, de az országban hatalmas területek vannak még a felkelők, vagy az Iszlám Állam kezén. Közben az első videók már fel is kerültek a szíriai hadsereg bosszúhadjáratáról, amin sebesült civileket kínoznak.
Húsz épületet letarolt, és négy ember halálát okozta az északkelet-bulgáriai Hitrinónál történt vonatbaleset.
Házakba csapódott és felrobbant egy gázt szállító bolgár tehervonat.
Titkos jelentést készített az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), amelyben arra jutott, hogy Oroszország Donald Trump győzelme érdekében avatkozott be az elnökválasztásba - jelentette péntek késő este a The Washington Post című amerikai napilap.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom