A rovat további hírei
Legalább kilencvenen meghaltak és több mint százötvenen megsérültek abban a súlyos vonatszerencsétlenségben, amely India északi, Uttar Prades államában történt vasárnap - közölte a rendőrség és vasúti tisztségviselők.
Legalább 27 polgári személy halt meg, miután a szíriai kormányerők légiereje és tüzérsége Aleppó város lázadók kezén lévő keleti negyedeit bombázta szombaton, a hadsereg offenzívájának ötödik napján - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH).
A felkelők ellenőrizte városrészben már nincs használható állapotban lévő kórház.
Miért gyújtotta fel magát a 21 éves fiatalember a bankban? Nem tudjuk a választ, mert a tettes élet és halál között van a kórházban- mondta Victoria állam rendőrfőnöke Ausztráliában.
Két, összesen mintegy 250 tetemet rejtő tömegsírra bukkantak az iraki biztonsági erők Moszul közelében - jelentette csütörtök este a CNN amerikai hírtelevízió az iraki rendőrségre hivatkozva.
A Világbank egymilliárd dollárnyi hitelrészletet folyósít Egyiptomnak a jövő év elején.
Angela Merkel német kancellár vasárnap jelentheti be hivatalosan, hogy kíván-e pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) kancellárjelöltjeként indulni a 2017-es szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásokon - jelentette csütörtökön CDU-s elnökségi forrásokra hivatkozva a Madsack német médiacsoport.
Csaknem három napig tartó hivatalos látogatást kezdett Barack Obama amerikai elnök szerda este Berlinben.
Több mint hatszorosára nőtt a terrorcselekmények áldozatainak száma 2015-ben a fejlett országokban a szerdán közzétett Globális Terrorizmus Index (GTI) szerint.
Az elmúlt két hétben három prostituáltat megöltek Németországban, kettő közülük magyar volt. Gyanúsítottja egyik ügynek sincs, a helyiek sorozatgyilkostól tartanak, a rendőrség elismerte, hogy keresik az összefüggést a gyilkosságok között.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom