A rovat további hírei
Halálra ítélték egy kábítószer-kereskedő banda négy tagját csütörtökön a dél-kínai Kuangtung tartomány Csuhaj városában - adta hírül a kínai állami média. A napokban az országban több súlyos, köztük halálos ítéletet hirdettek ki kábítószerek terjesztésével kapcsolatos büntetőperekben.
Várhatóan magas lesz a részvételi arány a brit uniós jövőről szóló csütörtöki népszavazáson (Brexit) - mondta Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense az.
Megkezdődött csütörtök reggel a népszavazás Nagy-Britannia EU-tagságáról.
Egy magát Miguelnak nevező homoszexuális férfi televíziós interjújában azt állította, hogy Omar Mateen, az orlandói tömegmészáros szeretője volt, és a lövöldözés hátterében nem terrorizmus, hanem személyes bosszú állt.
New York városának tanácsnokai megszavazták, hogy a város nyilvános illemhelyein kötelezően lennie kell úgynevezett semleges fülkének a transzneműek számára.
Nincs kilátás arra, hogy egyhamar békemegállapodás szülessen a palesztinokkal - jelentette ki Reuven Rivlin izraeli elnök Brüsszelben Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnökével folytatott megbeszélését követően szerdán.
Franciaországban sem kedvelik a taxisok az Ubert, tüntetnek is ellene, a közösségi szolgáltató azonban nem törődik ezzel. Olyannyira nem, hogy most már a tengerre is kivitte a szolgáltatását.
Sót és kekszet tartalmazott a kedd reggel Brüsszel belvárosában elfogott, robbantás előkészítésével gyanúsított férfi robbanóöve - írta ügyészségi forrásokra hivatkozva a La Libre Belgique belga napilap internetes kiadása kedden.
Palesztin fiatalok kövekkel és gyújtópalackokkal dobálták az izraeli járműveket az egyik Jeruzsálembe vezető autópályán; a helyszínre siető biztonságiak feltehetően tévedésből egy vétlen palesztin fiatalt lőttek agyon - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja kedden.
Nem volt robbanószerkezet annál a férfinál, akit a rajta lévő, robbanóövhöz hasonló tárgy miatt letartóztattak kedden Brüsszel egyik legnagyobb plázájában - adta hírül weboldalán a La Libre Belgique című belga napilap.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom