A rovat további hírei
Az autópálya üzemeltetőinek felelősségét vizsgálják.
Rossz címet adott meg az üzbég, hiába körözték.
Belga áldozata is van a pénteken Stockholmban elkövetett teherautós merényletnek - jelentette be Didier Reynders belga külügyminiszter vasárnap.
Robbantásos merényletsorozat történt vasárnap Egyiptomban. Először egy pokolgép robbant egy kopt templomban, majd robbanás történt a rendőrség közelében és egy másik egyiptomi keresztény templomnál is. A legfrissebb értesülések szerint legalább harmincketten meghaltak, további 100 ember pedig megsebesült. Az M1-en megszólalt szakértő szerint ez arra utal, hogy az Iszlám Állam állhat a merényletek hátterében.
A svéd rendőrök további hat személyt tartóztattak le a négy halálos áldozatot követelő pénteki stockholmi merénylettel kapcsolatban. Összesen már kilencen vannak őrizetben.
Nem változik a menekültpolitika, nem ijednek meg.
Kisiklott és szakadékba zuhant szombat délután az erdélyi Hunyad megyében egy tehervonat mozdonya és több vagonja - közölte az Agerpres hírügynökség.
A svéd hatóságok megerősítették, hogy a rendőrök egy gyanús tárgyat találtak abban a tehergépkocsiban, amellyel péntek délután egy merénylő négy embert gázolt halálra és sokakat megsebesített Stockholm belvárosában.
Kapcsolatban állhatott egymással az a két férfi, akit a pénteki stockholmi teherautós merénylet után őrizetbe vettek. Egyikük üzbég, és szereti az Iszlám Állam-videókat. A gázolásban négyen haltak meg.
Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter bejelentette, hogy Washington szankciók foganatosítására készül Szíria ellen.
Közösség - Média - Művelődés!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Közösség - Média - Művelődés!

Kultúra
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás