A rovat további hírei
Németországban letartóztattak egy 15 éves lányt egy rendőr elleni gyilkossági kísérlet, súlyos testi sértés és külföldi terrorszervezet támogatásának gyanúja miatt - közölte pénteken a szövetségi legfőbb ügyészség.
A japán földrengés után kiküldött tűzoltók nyolc óra keresés után egy csecsemőt is találtak a romok között. A nyolc hónapos gyermek csodával határos módon szinte egy karcolás nélkül megúszta a természeti katasztrófát.
Nagyszabású házkutatást tartottak Berlin legnagyobb nyilvánosházában, a német főváros ügyészségének csütörtöki tájékoztatása szerint a razzia során bizonyítékot szereztek egy sor bűncselekményről, a többi között 17,5 millió euró értékű adó- és társadalombiztosítási csalást állapítottak meg.
Összeomlott egy lakóház Tenerifén, a szemtanúk robbanásról számoltak be, majd két embert maga alá temetett az épület. Helyi jelentések szerint még nyolc ember szorulhatott a romok alá.
Helyreállt a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtér működése, miután csütörtök reggel véget ért a légiforgalmi irányítók két nappal ezelőtt kezdődött részleges munkabeszüntetése.
Az amerikai földtani intézet adatai szerint 6,2-es erősségű földrengés rázta meg Japán déli partjait magyar idő szerint csütörtök délután. Sérültekről, komoly károkról egyelőre nincs hír.
A kanadaiak azonban félnek az öngyilkosság turizmustól, ezért a „szolgáltatást” csak a kanadai állampolgárok számára teszik elérhetővé.
Martin Filko húsvét hétfőn borult fel kétszemélyes kajakjával Pozsonynál. Hetek óta keresték, a holtteste szerdán került elő.
Erőszakkal törték át Panama és Costa Rica határát kubai menekültek, akik az Egyesült Államokba igyekeznek.
A 80 tonnás monstrum egy kétszintes, konténerekből összeállított ideiglenes építményre zuhant a szerdai viharban. A balesetnek 18 halottja és 18 sérültje van a mostani adatok szerint.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom