A rovat további hírei
Húsz gyereket keresnek nagy erőkkel.
Negyvenegyre emelkedett a keddi isztambuli terrortámadás halálos áldozatainak száma szerdán, az incidensnek 239 sebesültje van - közölte az isztambuli tartományi kormányzóság.
A kedd esti öngyilkos merényletek következtében lezárt isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér szerdán helyi idő szerint hajnali 2 óra 20 perckor újra kinyitott, és a korábbi rend szerint üzemel - jelentette be Binali Yildirim török miniszterelnök reggel a helyszínen.
A hírek szerint két robbanás történt, és a szemtanúk géppuskalövéseket hallottak a reptér parkolójában. Eddig 36 halottról és 147 sebesültről lehet tudni. Magyarok nincsenek köztük. A török miniszterelnök szerint az Iszlám Állam követte el a merényleteket. Megszólalt Erdogan is, felszólítva a nemzetközi közösséget.
Megkezdődött az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója kedd délután Brüsszelben, az ülés középpontjában az Egyesült Királyság uniós tagságát elutasító, előző heti népszavazás következményei állnak.
Az 1994-es szintre zuhant a törökországi idegenforgalom: májusban 34,67 százalékkal kevesebb külföldi turista érkezett az országba, mint 2015 azonos hónapjában - derül ki a török kulturális és idegenforgalmi minisztérium keddi jelentéséből.
Az izraeli rendőrség az utóbbi napok összecsapásai miatt a jövő hét közepéig, a ramadán muzulmán böjti ünnep végéig lezárta a Jeruzsálem óvárosában lévő Mecsetek terét a turisták és a zsidó látogatók elől - értesült kedden a Háárec című újság.
Az Európai Parlament kedden elfogadott egy állásfoglalást, amelyben azt kérték a britektől, hogy azonnal jelentsék be kilépési szándékukat.
A brit kormány egyelőre nem aktiválja a Lisszaboni Szerződés EU-tagországok kilépését szabályozó 50. cikkelyét – mondta hétfőn a brit miniszterelnök.
David Cameron brit miniszterelnök várhatóan nem fogja hivatalosan bejelenteni Nagy-Britannia kilépési szándékát az uniós állam-, illetve kormányfők jövő heti csúcstalálkozóján - erről adott tájékoztatást egy magas rangú uniós tisztségviselő vasárnap.
Nyerj egy üveg Epres Rosé Fütyülőst a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj egy üveg Epres Rosé Fütyülőst a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 3.100 Ft Játszom
Nyerj bluetooth hangszórót a Morpheus PC-től!

Nyerj bluetooth hangszórót a Morpheus PC-től!

Érték: 6.000 Ft Játszom