A rovat további hírei
A Franciaország és Olaszország közötti határon még a legkisebb átkelőnél is egyenként ellenőrzik az áthaladó járműveket a nizzai terrorakció esetleges résztvevői menekülésének megakadályozására. Olaszországban éppen péntektől szigorították a biztonsági készültséget.
Nyolcvannégy halottja, tizennyolc válságos állapotban lévő és ötven könnyebb sebesültje van a Nizzában történt teherautós terrortámadásnak - közölte pénteken a francia belügyminisztérium.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) egy sérült magyar nőről tud a nizzai tömeges gázolással összefüggésben - közölte Menczer Tamás, a tárca szóvivője péntekre virradó éjszaka az M1 aktuális csatornán.
Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje valószínűleg Mike Pence indianai kormányzót választja alelnökjelöltjéül - adja hírül több amerikai médium meg nem nevezett republikánus forrásokra hivatkozva.
Drónt röptetett csütörtökön egy honatya az ukrán parlament üléstermében, képviselőtársai feje fölött.
Árvízveszély alakult ki a lezúduló eső miatt Felső-Ausztriában, a nagy vihar országszerte milliós nagyságrendű károkat okozott.
Amerikai emberi jogi szervezetek és aktivisták szerdán bejelentették, hogy pert indítanak a louisianai rendőrök ellen amiatt, ahogyan a rendőri erőszak elleni múlt hét végi tüntetéseken bántak velük.
A hadsereg helikoptereivel kellett lehozni 174 embert a Punta de Teno nevű hegyi kilátótól Tenerifén, mert beomlott az egyetlen odavezető aszfalt út.
Londoni stratégiai elemzők szerint van esély arra, hogy Nagy-Britanniában újabb népszavazást tartanak, amint lezárul a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét kialakító tárgyalási folyamat.
Éhségsztrájkot kezdtek szerdán több romániai börtönben a fogva tartási körülményekkel elégedetlen rabok, és kisebb rendbontások is történtek.
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom