A rovat további hírei
Nem nyitott ki hétfőn a párizsi Eiffel-torony a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság előző esti döntője alatt a randalírozó szurkolók és a rendőri erők közötti összecsapások miatt - közölte a látványosságot működtető SETE nevű cég.
Legalább 9 ember meghalt, 18-at még keresnek, miután a Nepartak tájfun a hét végén heves esőzések és erős széllökések kíséretében lecsapott Kína területére - közölte a polgári ügyek minisztériumának közleményére hivatkozva a helyi média hétfőn.
Bosszúval fenyegeti az Egyesült Államokat apja meggyilkolásáért és a muszlimok elnyomásáért Oszama bin Ladennek, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat néhai vezérének állítólagos fia abban a videoüzenetben, amelyet az al-Kaida médiája, az asz-Szahab tett közzé.
Az emberekkel végzett munka adóterhének csökkentését és a robotokkal végzett munka megadóztatását javasolja a Deutsche Post német postavállalat vezetője.
John Prescott volt brit miniszterelnök-helyettes szerit illegális volt a 2003-ban indított iraki háború, amelyben Nagy-Britannia is részt vett.
Ötven emberrel végzett egy afgán származású, amerikai férfi június 12-én hajnalban a floridai Orlando egyik legnépszerűbb melegbárjában. Az Ipsos közvélemény-kutatást végzett a tragédia után, amiből kiderült: az emberek 71 százaléka támogatná a fegyvereladás és -tartás korlátozását. Szakértők szerint a törvényhozókat sakkban tartják az amerikai fegyvergyártó cégek és a fegyverszövetségek, amelyek a civilek félelmére építve 40 százalékkal emelték eladásaikat az orlandói tragédia óta - olvasható a híradó.hu-n.
Újabb rendőrgyilkosságokkal fenyegették ismeretlenek szombat este a dallasi rendőr-főkapitányságot, és emiatt a város egész területén fokozták a biztonsági intézkedéseket.
Theresa May, a kormányzó brit Konzervatív Párt egyik miniszterelnök-jelöltje szerint "a Brexit Brexitet jelent", és az Egyesült Királyság mindenképpen kilép az Európai Unióból.
Barack Obama egy nappal lerövidíti európai útját, és a jövő hét elején Dallasba utazik, ahol öt rendőrt öltek meg orvtámadásokban - közölte helyi idő szerint péntek este a Fehér Ház.
A dallasi rendőrfőnök szerint az agyonlőtt orvlövész mindenáron fehéreket akart megölni.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom