A rovat további hírei
Kritikus közegészségügyi helyzet alakult ki Kárpátalján az újszülöttek és kisgyermekek védőoltásához szükséges immunbiológiai készítmények hiánya következtében, ezért az ukrajnai megye vezetése Magyarországtól kéri, hogy humanitárius segély formájában pótolja a hiányzó vakcinákat - közölte kedden a Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal sajtószolgálata.
Idén már másodjára történt erős földrengés az ázsiai országban.
Csúcstalálkozót tartanak a visegrádi országcsoport (V4) kormányfői június 8-án Prágában, ezen Csehország jelképesen átadja Lengyelországnak a regionális csoportosulás soros elnöki tisztségét - közölte honlapján a cseh kormány. Magyarországot a tervek szerint Orbán Viktor miniszterelnök képviseli.
Egy spanyol utazó miatt kellett kiürítést elrendelni hétfőn a németországi Köln-Bonn nemzetközi repülőtér egyik terminálján.
A 22 éves egyetemi hallgató lány igyekezett elmenekülni öt évvel idősebb, biztonsági őrként dolgozó barátja elől. De a férfi utolérte, és lángra lobbantotta a nő autóját egy római utcán. Hiába kiáltozott segítségért a lángokban álló autóból, többen is elhajtottak mellette.
Japán riadókészültségbe helyezte hétfőn hadseregének egyes egységeit, mert attól tart, hogy Észak-Korea ballisztikus rakétát lő fel – jelentette az NHK japán állami műsorszolgáltató.
Leállították a forgalmat hétfőn a németországi Köln-Bonn nemzetközi repülőtéren, mert egy ember a biztonsági ellenőrzést megkerülve lépett be az egyik terminál utasoknak fenntartott részére - jelentették helyi lapok.
Tovább emelkedett a Németország déli részén pusztító vihar halálos áldozatainak száma, a hatóságok hétfő délelőtti összesítése szerint legalább négyen veszítették életüket.
Összesen tizenegy emberrel, köztük három serdülőkorúval végeztek ismeretlen fegyveresek Venezuela északnyugati részén. A venezuelai államügyészség helyi idő szerint vasárnap este közölte, hogy a gyilkosságsorozat előző éjjel történt Trujillo szövetségi állam Andrés Bello nevű településén.
Egy-két óra alatt rengeteg eső zúdult hajnalban Dél-Németország egyes részeire. A halottak között egy tűzoltó is van. Többen megsérültek, de pontos számot egyelőre nem tudni.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom