A rovat további hírei
Horvátország júniusban megkezdi az első 50 menekült befogadását Görögországból, Olaszországból és Szíriából az uniós áttelepítési programok keretében - jelentette be Vlaho Orepic horvát belügyminiszter.
Az olajipari minisztérium tengeralattjárója indult a katasztrófa helyszínére, hogy a repülő fekete dobozai után kutasson a Földközi-tengeren, a helyenként 3000 méter mély vízben. Egyelőre két Pest megyényi területen kutatnak. Az egyiptomi elnök arról beszélt vasárnap, hogy hosszú időbe telhet, mire kiderül a katasztrófa oka. Nem lehet kizárni sem azt, hogy terrortámadás, sem pedig azt, hogy műszaki hiba történt.
A magyar református egység napját ünnepelték vasárnap Kolozsváron, a Farkas utcai református templomban tartott ünnepi istentiszteleten. Az esemény egyben a reformáció 500. évfordulója tiszteletére rendezendő, 2017. október 31-ig tartó rendezvénysorozat megnyitója is volt - jelentette az MTI.
Amerikai drónok nagy valószínűséggel megölték szombaton az afgán tálibok vezetőjét, Manszúr mollát - adta hírül az MTI.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) jelöltjét, Vincze Lorántot választották szombaton az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniójának (FUEN) az elnökévé - adta hírül az MTI.
Görgey Artúrra, az 1848-49-es magyar szabadságharc fővezérére emlékeztek szombaton Prágában a csehországi magyarok a hadvezér honvédtábornok halálának 100. évfordulója alkalmából - adta hírül az MTI. Görgey Artúrról talán kevesen tudják, hogy neves vegyész is volt.
Az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista terrorszervezet törökországi vezetője, Yunus Durmaz robbantotta fel magát a csütörtök esti rendőrségi rajtaütés során a délkelet-törökországi Gaziantepben - számolt be a szombati török sajtó.
Füstöt jelzett arról az egyiptomi repülőgépről az úgynevezett ACARS adattovábbító rendszer, amely csütörtökön a Földközi-tengerbe zuhant - adta hírül a péntek éjjel a CNN amerikai hírtelevízió.
Afganisztán stabilitása érdekében arról döntöttek a NATO-tagországok külügyminiszterei, hogy meg kell hosszabbítani a katonai szövetség missziójának működését 2020-ig, amelyről a varsói csúcstalálkozón születhet megállapodás - közölte Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára a NATO-tagországok külügyminisztereinek pénteki brüsszeli tanácskozását követően.
A szlovák kormány megkötötte a spanyol Cintra Infrastructures vezette konzorciummal azt a szerződést, amely alapján a kivitelező 59 kilométernyi autópályát, illetve gyorsforgalmi utat épít meg 2020-ig Szlovákiában.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom