A rovat további hírei
Egy belgiumi bíróság döntése értelmében szabadlábon védekezhet az a férfi, akit a múlt héten elítéltek terrorszervezetben való részvétel miatt, korábban pedig bevallotta, hogy lefejezett egy embert Szíriában - jelentette a Het Laatste Nieuws című helyi napilap hétfőn.
Werner Faymann egyúttal a Szociáldemokrata Párt éléről is távozik.
Meglőttek a szlovák vámőrök egy menekültet a szlovák-magyar határ szlovák oldalán lévő Velky Meder közelében hétfőre virradóra - közölte a Sita szlovák hírügynökség.
Egyre nagyobb a tűzvész Kanadában, ahol már három budapestnyi terület ég. Sok embert kellett evakuálni, köztük kanadai magyarokat is. A szakemberek szerint nem lesz eső a következő napokban sem, hetekbe telhet, mire eloltják a lángokat.
Kutatóknak sikerült összegezniük az emberiség alvási szokásait egy mobiltelefonos applikációval - írja az MTI.
Európa legtöbb országában május 8-án, Oroszországban viszont (az időeltolódás miatt) május 9-én ünneplik a Győzelem napját.1945-ben ezen a napon ért véget a II. Világháború (legalábbis az európai hadszíntéren), amely 60 millió áldozatot követelt. Európában ma tartottak megemlékezéseket, Moszkvában viszont holnap lesz a hagyományos katonai díszszemle a Vörös téren.
Öt motorossal végzett az orosz főváros vonzáskörzetéhez tartozó Cselnohovo faluban vasárnap egy férfi - adta hírül az MTI.
Több ezer, döntő többségében fiatal ember tüntetett szombaton Prágában a marihuána szabad fogyasztásának törvényi engedélyezéséért. A Million Marihuana March elnevezésű akciót 19. alkalommal rendezték meg a cseh fővárosban - írja az MTI.
Több tízezren gyűltek össze szombaton a varsói ellenzéki, Brüsszel-párti tüntetésen. Ezzel egyidejűleg az Európa-napi felvonulás, valamint a nemzeti körök szervezte ellentüntetés is végigvonult Varsón - jelentette az MTI.
Együttműködést ajánl a hatóságoknak a Mossack Fonseca panamai ügyvédi iroda több mint 200 ezer offshore cégre vonatkozó iratait kiszivárogtató forrás, amely a Süddeutsche Zeitung című német lap szombati számában közölt kiáltványában hangsúlyozza, hogy a kapitalizmus "gazdasági rabszolgasággá" változott és forradalomba torkollhat - adta hírül az MTI.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom