A rovat további hírei
Letartóztattak egy embert a péntek délutáni stockholmi merénylettel összefüggésben a város északi részén. A hírt a rendőrség is megerősítette.
Ideiglenesen visszavonta a hadsereg létrehozására vonatkozó javaslatát Hashim Thaci koszovói elnök - számolt be róla a pristinai sajtó pénteken.
Heves parlamenti vita után leszavazta a lengyel szejm pénteken az ellenzéki Polgári Platform (PO) által a jobboldali kormánnyal szemben benyújtott konstruktív bizalmatlansági indítványt.
A helyi rendőrség beszámolója szerint egy jármű hajtott a tömegbe egy forgalmas utcán a svéd fővárosban. Az elsődleges információk szerint hárman meghaltak. Egy embert őrizetbe vettek. A kormány szerint minden jel arra mutat, hogy terrorcselekmény történt - jelentette a svéd média.
Az integráció és az elfogadás az egyének szintjén kezdődik, ezért felszólítjuk az összes uniós polgárt, hogy ismerje el és vallja magáénak a romák egyenlőségét, és ismerje fel a roma történelem és kultúra egyediségét - hangsúlyozta az Európai Bizottság pénteken, a romák szombati nemzetközi napja alkalmából kiadott nyilatkozatában.
A BBC péntek hajnali beszámolója szerint a Baszk Haza és Szabadság (ETA) nevű terrorszervezet szombaton feladja teljes fegyverzetét.
Havazás nehezíti a közlekedést Székelyföld hegyvidéki útjain - jelentette pénteken az Agerpres hírügynökség.
Az Egyesült Államok masszív rakétatámadást intézett manőverező robotrepülőgépekkel péntek hajnalban a szíriai Homsz egyik légibázisa ellen, megtorlásul a keddi feltételezett vegyifegyver-támadásért, amelynek elkövetésével a damaszkuszi rezsimet vádolják - közölték amerikai tisztségviselők.
Nyolc gyanúsítottat vettek őrizetbe az orosz hatóságok a szentpétervári metróban elkövetett robbantásos terrorcselekmény miatt - jelentette be Szvetlana Petrenko, a legfontosabb bűnügyekben eljáró szövetségi szerv, a Nyomozó Bizottság szóvivője.
Szigorította az Észak-Koreával szemben elrendelt szankciókat csütörtökön az Európai Unió, válaszul a távol-keleti ország által végrehajtott kísérleti atomrobbantásokra és rakétatesztekre - tájékoztatott az uniós tagállamok kormányait tömörítő tanács sajtószolgálata.
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség