A rovat további hírei
Maryland állam és az amerikai szövetségi főváros, Washington főügyésze pert indít Donald Trump elnök ellen alkotmánysértés gyanúja miatt.
A Fehér Ház "erőteljesen elítélte" a békés tüntetők elleni fellépést Oroszországban.
Gyakorlórepülés közben lezuhant hétfőn a román légierő egy MiG-21 LanceR típusú repülőgépe Romániában, a Fekete-tenger partvidékén, a Konstanca kikötővárost kiszolgáló Mihail Kogalniceanu repülőtértől néhány kilométernyi távolságra. A pilóta katapultált.
A hétfői francia lapok szerint a nemzetgyűlési választások kimenetele már az első fordulóban eldőlt Emmanuel Macron elnök pártjának nagyarányú győzelmével, a nagyon alacsony részvételi arány miatt azonban nem lehet "Macron-mániáról" beszélni Franciaországban.
Váratlanul Moszkva központjába tette át a hétfőre meghirdetett korrupcióellenes tűntetés helyszínét Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, a főváros ügyészsége viszont figyelmeztette, hogy a hatóságokkal nem egyeztetett lépés jogellenes.
A francia nemzetgyűlési választások első fordulóját "a teljes baloldal és azon belül a Szocialista Párt (PS) példátlan visszaesése jellemezte" - mondta vasárnap este Jean-Christophe Cambadélis, a PS főtitkára.
Háborúba torkollhat az Öböl menti arab országok konfliktusa - figyelmeztetett Sigmar Gabriel német külügyminiszter egy vasárnapi interjúban.
Három amerikai katonát megölt, egyet pedig megsebesített egy afgán katona, akit utána agyonlőttek, és a tálib lázadók szerint az ő emberük volt - közölték helyi tisztségviselők, és megerősítette az alattomos támadás tényét az amerikai védelmi minisztérium is.
Politikai káoszt okozhat a brit választási eredmény - mondta Gálik Zoltán egyetemi docens szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
Több órás vita után, pénteken bizalmat szavazott a zágrábi parlament az Andrej Plenkovic vezette új koalíciós kormánynak, ezzel véget ért a több hete tartó kormányválság.
Játsszon-A nadrág-gal!
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal!

Kultúra
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám