A rovat további hírei
A magyar cigány közösségek erőforrást jelentenek Magyarország számára, mindegy, hogy határon belüliek vagy azon túliak - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten.
Korniss Péter fotográfus életművének négy szakaszát áttekintő kiállítás nyílik Változás címmel április 10-én a római Museo di Roma in Trasteverében.
Ebben az évben Tandori Dezső emléke előtt tisztelegve a fiatal magyar költők és a műfordítás áll a költészet világnapján, csütörtökön megkezdődött Lipcsei Könyvvásár magyar programjainak középpontjában.
Május 22. és 26. között rendezik Veszprémben A Tánc fesztiválját, amely idén 15 produkciót kínál a közönségnek - közölte a fesztivál művészeti igazgatója a városban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.
Tíz alkotást választottak ki, a pályázat nevéből adódóan csak telefonnal lehetett forgatni, ilyen feltételek mellett kellett egy maximum 3 perces filmet készíteni. Kis túlzással ma már mindkinek a zsebében van egy kamerás okostelefon, így szervezők szerint bárkiből lehet filmes – közölte az M1 Híradója, amit mi pedig a híradó.hu-n olvastunk.
Március 25-től lehet szavazni a Libri irodalmi közönségdíj jelöltjeire - közölte a Libri Könyvkereskedelmi Kft. szerdán az MTI-vel.
Búcsúturnéjára készül a Leningrad - közölte Szergej Snurov, a ska-punk zenekar vezetője szerdán versbe szedett Instagram-bejegyzésében.
Peter Fonda amerikai színész egészségügyi okok miatt lemondta részvételét a csütörtökön kezdődő prágai Febiofest nemzetközi filmfesztiválon - közölte Gabriela Vágner, a filmszemle szóvivője kedden Prágában.
Megnyitotta a márciustól októberig tartó izraeli magyar kulturális évadot Szijjártó Péter külügyminiszter kedd este Tel-Avivban, a magyar-izraeli diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének harmincadik évfordulóján.
Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) öttagú tanácsa kedden elutasította a kormány fellebbezését abban az ügyben, amelyben a törvényszék első fokon elmarasztalta Magyarországot a tankönyvpiac állami monopolizálása miatt.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom