A rovat további hírei
Az év leghidegebb estéjén (csütörtökön; jól meg is fáztam), az év legforróbb programja (tudom, vigyázni kell a jelzőkkel) gurult a békéscsabai Meseházban. A legutóbbi jazz-csütin Elsa Valle (C) és Winand Gábor (HU) muzsikusházaspár domborított. Már a produkció kezdetekkor nem lehetett tudni, ki a magyar, és ki a kubai – hisz olynyira összefonódott a két torok. Valami tudnak.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából szombaton este Musical Gálát rendeztek a szarvasi Cervinus Teátrumban.
Elhunyt Kékes Zoltán, a Hungária együttes egykori gitárosa, a Dolly Roll vezetője és menedzsere. A zenészt 67 évesen érte a halál pénteken.
Ha igaz a hír, akkor Amal Alamuddin, ügyvéd, emberi jogi aktivista egyszerre két gyermeket is hord a szíve alatt.
Fischer Ádámot tiszteletbeli tagjává választja a Bécsi Állami Opera (Wiener Staatsoper) - közölte az intézmény vezetése csütörtökön.
Változatos programsorozattal köszöntik a magyar kultúra napját Békés megyében, ahol kiállításokat, irodalmi rendezvényeket, koncerteket szerveznek a közművelődési intézmények.
Bogányi Gergely, Balázs János és Boros Misi ad közös koncertet az MVM Koncertek - A zongora sorozat keretében kedden a Müpában.
Először tekintheti meg együtt a nagyközönség a Himnusz eredeti kottáját és kéziratát, a történelmi dokumentumok a magyar kultúra napja alkalmából pénteken és szombaton lesznek láthatók Gyulán.
Bemutatják A Szent Korona és koronázási kincseink nyomában című filmet, könyvbemutatók várják az érdeklődőket és Cseh Tamásra emlékeznek dalaival a magyar kultúra napja alkalmából Veszprémben - tájékoztatta hétfőn az MTI-t a város polgármesteri hivatalának sajtószóvivője.
A széken ülő nő a Jókaiban!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

A széken ülő nő a Jókaiban!

Kultúra
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 2.000 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő