A rovat további hírei
Június közepétől látható kiállítás a Modemben.
Csütörtök reggel a formát meghajlítva, Balázsék (Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani) a békési megyeszékhely lakói csipáit ezúttal nemcsak az éterben, hanem 3D-ben is kikaparták.
Megdőlt a magyarországi aukción valaha legdrágábban eladott ékszer rekordja, egy nagyméretű briliánsokkal ékített nyakéket és egy gyűrűt összesen 32,4 millió forintért adtak el a BÁV május 15-i 72. Művészeti aukciójának első napján - közölte az MTI-vel a BÁV szerdán.
Milos Forman térnek fogják hívni a prágai Óvárosban álló Intercontinental szálloda előtti teret. Az eddig csak piazetaként emlegetett, nem túl nagy terület elnevezéséről a városi tanács döntött keddi ülésén.
Lars von Trier visszatért Cannes-ba, és a nézők ezt biztosan megemlegetik.
Böjttel és imával növelik az akaraterejüket és a türelmüket.
Choli Daróczi József halálával a roma kultúra meghatározó alakja, a magyarországi cigányság ikonja távozott - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
Lehet, hogy nyáron összefuthatunk majd Kate Winslettel.
Netta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett.
Trans-formation grosszó volt péntek este a Meseházban.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital