A rovat további hírei
A békéscsabai Jókai Színház egyik legkísérletezőbb színésze, Bartus Gyula felolvasó színházi bemutatóra készül.
Az egykori román titkosszolgálat, a Securitate működéséről kaphatnak átfogó képet azok, akik megtekintik a Téged is megfigyeltek! címmel ma megnyílt kiállítást a Budapesti Román Kulturális Intézet Szegedi Fiókintézetében - közölte Germina Nagat, a tárlat egyik rendezője.
Chris Rea rövid távollét után újra színpadra áll egy új formációval - tájékoztatták hírportálunkat a szervező Showtime Budapest munkatársai. Tóth Gabi elmondta, a kétórás koncert, a „Fabulous Hofner Blue Notes"a blues központú instrumentális zene és új szerzemények egyvelege, de természetesen a klasszikus Rea számok sem maradnak ki.
Ha sokat ülünk a Viva televízió előtt és sokat hallgatunk Danubius rádiót és esetleg kifejezetten figyelünk a magyar dalokra, elfoghat időnként a disszidálás csábító gondolata. Máshol talán jobb. Máshol biztos nincs Majka papa, meg Kefír, meg Eper, meg Tészta, meg Szalonna. Máshol nincs Bódi Guszti, No Thanx, Lola meg Bolka meg gumicukor meg málnaszörp. A Hír6 jelenti: de van, de van! Méghozzá nem is akármilyen. Ha egy picit Keletre fordítjuk a fejünket, nem csak gyönyörű ókori kultúrát, hanem borzasztó jelent is láthatunk. Csak tessék, csak tessék! De mi előre szóltunk...
A Kárpát-medence legjobb középiskolás helyesírói mérik össze erejüket hamarosan Gyulán.
Varró Dániel fiatal kora ellenére az egyik legismertebb hazai költő. Szívdesszert című kötete a szerelemről szól, és vele járó édességről és keserűségről.
Ma ér véget a háromnapos farsangi télbúcsúztató és vásár Szeged belvárosában, a Klauzál téren. A Hír6.hu munkatársai kint jártak az eseményen: láttunk férfi és női nyalókát, népi zenekart, körhintát, meg ehető rózsaszín gumikígyót.
Péterfy Bori és a tulajdonképpen Amorf Ördögökből álló Love Band hol máshol kezdhette volna vidéki körútját, mint mondjuk Szegeden? Péntek este a Jatéban vendégeskedett az MR2 tenyerén hordozott zenekar.
Philip Roth újabb műve kínzó, s feltehetőleg örökre rögzült impresszió. Az "Összeesküvés Amerika ellen" egy remekmű, amely egyszerre félelmetes, felkavaró, nyomasztó, de egyben teljeséggel kihagyhatatlan.
A Tündérke varázserejét próbálja újra megtalálni, melyet rejtélyes módon elveszített. Meseerdõben barangolva barátokra lel, akik segítõi lesznek útján. Hogy végül sikerül-e közös erõvel legyõzniük a Gonoszt? Kiderül február 22-én, Orosházán.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás