A rovat további hírei
A Vasarely-kiállítás tizenötezredik látogatóját köszöntötte pénteken a szegedi Móra Ferenc Múzeumban az intézmény igazgatója, aki bejelentette, hogy a tárlatot egy héttel meghosszabbítják.
Hölgyek, urak! Csoda történt, illetve történni fog: Kylie Minouge idei turnéjának állomásai közé csöppent Budapest is.
Béres Attila Arany trombita című egyfelvonásosát ítélte a legjobbnak a Magyar Drámaíró Verseny zsűrije a csütörtök este tartott bemutatók után - közölte Tircsi Anikó, az esemény művészeti titkára. A tizenhárom éve indult versenyt Magyar Rádió Zrt. és a XXI. század Magyar Drámájáért Alapítvány hagyományosan a színházi világnapon, március 27-én rendezi.
A Fiatal Színházművészeti Tanház - az országban egyedülálló módon - biztosítja a gyakorlati oktatás lehetőségét a Békés Megyei Jókai Színház, valamint a Békés Megyei Napsugár Bábszínház színfalai között.
Új internetes oldalakat indít a színház.hu. A magyar színházi portál egyebek között fotós és mozgóképes, valamint gyermekszínházi adatbázissal bővíti kínálatát - mondta el Herner Dávid ügyvezető igazgató csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Till Attila, ha filmtörténetet nem is írt a Pánik című film megrendezésével, azért vállalható, elgondolkoztató és igencsak nézhető nagyjátékfilmmel tette le névjegyét. A fene gondolta volna.
A Gyulai Várszínházzal szoros művészi kapcsolatot ápoló, a fürdőváros nyári színházában több alkalommal fellépett beregszászi színház kapja idén az Amfiteátrum-díjat.
Több könyves akció mozgatja meg ezekben a napokban Békés megyét. Elég utalni az orosházi könyvtár „könyvelhagyós" akciójára, és emellett a II. Gyulai Könyvárverésre.
A Kass Galériában nyílik kiállítás Szekeres István grafikusművész válogatott tusrajzaiból.
Az Új Tudás - Műveltség Mindenkinek program országos társadalmi egyeztetése szerdán Békéscsabán folytatódott, ahol Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára tájékoztatta a megye oktatáspolitikusait, intézményvezetőit a program részleteiről.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen kozmetikai lézeres gép kezelést!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

kozmetikai lézeres gép kezelést!

Egészség