A rovat további hírei
Képeslapok a nagyvilágból címmel nyílt meg Faluhelyi Balázs első önálló fotókiállítása a békéscsabai Szlovák Kultúra Házában.
Csütörtökön tartották meg a Jókai színház Vigadó termében Dürrenmatt kedvelt és ismert, a görög tragédiák szövevényes fonalát idéző drámájának, Az öreg hölgy látogatásának olvasópróbáját. Az előadást Fodor Zsóka főszereplésével láthatja majd a közönség január 13-tól a teátrum nagyszínpadán. Az olvasópróbán Fekete Péter igazgató köszöntötte a társulat tagjait, valamint a Jókai színházba visszatérő vendégművészeket: Fodor Zsóka mellett Kulcsár Lajost, illetve Földi Lászlót.
Simon Rózsa Virágos kert című tárlata várja az érdeklődőket a békéscsabai ART -tér képkeretezés és Galériában. A kiállítást Baji Miklós Zoltán (BMZ) festő, intermediális művész nyitotta meg.
Madách Imre hétfőn minden bizonnyal hátradőlt a hintaszékében, és örömében felsóhajtott – bárhol is tartózkodott éppen. Remekművét, Az ember tragédiáját több mint 160 középiskolás diák olvasta fel a Békés Megyei Jókai Színház Vigadótermében. A Magyar Teátrum Társaság által életre keltett, Ádámok és Évák Ünnepe című értékteremtő projekt célja, hogy viszonylagos értelemben ellensúlyozza az olcsó plázaflasheket. A nagy közös olvasópróba olykor komédiába fulladt.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás