A rovat további hírei
A háztartási balesetek veszélyeiről készít könyvet iskolás gyerekek számára Nógrádi Gábor író és Cakó Ferenc grafikus.
Egy közeli barát beszámolója szerint a három hete kórházba szállított színész már kezdi visszanyerni korábbi testsúlyát, és megfelelően kommunikál környezetével.
Walt Whitman amerikai költő álnéven, férfiaknak írt egészségügyi tanácsai kerültek elő 150 év után: a nagy amerikai költő eddig ismeretlen írásait online mutatták be.
A színész februári műtétje és a rehabilitációja miatt nem tud résztvenni a sorozat készítésében, de ennek ellenére vissszavárják a produkcióba a Bartha Zsoltot játszó Rékasit.
Idén is megrendezi a Békéscsabai Jókai Színház a Színi Iskolák Nemzetközi Találkozóját (SZINT) május 5. és 8. között - tájékoztatta a teátrum hétfőn az MTI-t.
Túl van az első próbán Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes az MTI-nek telefonon hétfőn azt mondta, hogy elégedett és várja a versenyt.
Kérdezett vissza szombat este Tátrai Tibusz a békéscsabai Széchenyi ligetben megtartott VII. Csabai Blues Ház-tűznézőn, amikor feltettem a csöppet sem diszkriminatív kérdésemet, a miért nincsenek női (szóló)gitárosok a top 1000-ben?
2016. április 29-én a Piknik Park Szabadidőközpont területén adták át ünnepélyes keretek között, dr. Aradszki András államtitkár, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Siklósi István polgármester, Makai Ferenc, az ÖTHÉT Egyesület elnöke, Bada Zoltán, az ÖTHÉT Egyesület Pest Megyei tagozatának elnöke, Németh Angéla Budapest XV. ker. alpolgármestere és Aranykő Éva, az ÖTHÉT Békés Megyei tagozatának elnöke jelenlétében Magyarország első műanyag-palackokból épült „PET faluját” és ÖKO táborát.
Ismét megoperálják a közelmúltban onkológiai kezelésen átesett népszerű cseh popénekest, Karel Gottot május elején - jelentette be a hétvégén Aneta Stolzová, az énekes szóvivője.
Nagy Dénes Seb című alkotása nyerte el a legjobb dokumentumfilmnek járó díjat a 26. Tartóshullám Mediawave Együttléten. A legjobb külföldi dokumentumfilm díját a lengyel Vita Maria Drygas Piano című műve kapta. A díjkiosztót szombat éjjel tartották a komáromi Monostori Erődben - jelentette az MTI.