A rovat további hírei
II. Luca-napi Boszorkányságok címmel rendeztek programsorozatot csütörtökön a Jaminai Közösségi Házban Békéscsabán a Tűz-kör Közhasznú Kulturális Egyesület szervezésében. A családi hagyományőrző rendezvényen a legkisebbektől a felnőttekig, mindenkinek tartogattak meglepetést.
A békéscsabai Gazdasági Karon nem újdonság a karácsony – és a vizsgaidőszak – előtti néhány napos felhőtlen szórakozás. A nagy hajrá előtt egy utolsó szusszanás játékokkal, vetélkedőkkel, vidámsággal.
Adventi ünnepségre várták a városban és a Lencsésin élőket szerdán. A József Attila Településrészi Önkormányzat és a Csabagyöngye Kulturális Központ Lencsési Közösségi háza szervezete ünnepségre nagyon sokan elfogadták a meghívást, családok, fiatalok és idősek, egyedül élő nyugdíjasok várakoztak az ünnepi pillanatokra. Az adventi koszorú gyertyáit két óvodás gyújtotta meg.
Egy amatőr fotós önálló tárlata nyílt hétfőn délután Békéscsabán a Szlovák Iskolában. A hír önmagában nem újdonság, hisz nap mint nap nyitnak meg kiállításokat. Ezeket a képeket azonban egy olyan fiatalember készítette, aki kirándulásait és az ott szerzett élményeket ily módon, fotómasinával mutatja meg a közönségnek.
Minden év december 6-án, Miklós napján a jóságos Miklós püspökre emlékezünk. Kicsik és nagyok ablakba állítják a fényesre tisztított csizmákat, cipőket, hogy ajándékokkal töltse meg a Mikulás. A gyerkőcök izgatottan várták a Nagyszakállút, a Nap kérdésében elmondták, ki mit kapott ajándékba.
December 7-én tartotta a hír6.hu az ötödik születésnapját, erre az alkalomra jó néhány partnert hívtunk, majd a hivatalos összejövetel után az olvasókkal folytatódott az ünneplés.
"A művészetet tanítani vagy tanulni nem lehet. Ez nem pálya - ez élet." Gulácsy Lajost idézte köszöntő beszédében dr. Simon Mihály címzetes főjegyző, aki kedden délután a békéscsabai Hotel Fiume halljában megnyitotta Bácsfalvi Zoltán kiállítását.
Kettős könyvbemutatóra várták az érdeklődőket tegnap este a Jókai Szalonba. A Békéscsabai Jókai Színház és a Körös Irodalmi Társaság közös rendezvényén Gerlóczy Márton és Szabó Tibor Benjámin mutatta be legújabb kötetét.
Hiába fürkészték az eget a békési megyeszékhelyiek hétfő este, mert az angyalok nem az égen, hanem a Jókai Színház színpadán szárnyaltak. Este hétkor Békéscsabán nyitott szívekre találtak a gondolatok, amiket a fellépők szavakkal, hangokkal, gesztusokkal és mosolyokkal közvetítettek.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital