A rovat további hírei
Kedden századjára köszöntötte a Frankó Produkciós Iroda és a Szeretlek Békéscsaba Egyesület az irodalomkedvelő közönséget a városháza dísztermében. A műsor első részében részletek hangzottak el Beliczey Miklós: Elvitte az ördög című önéletrajzi művéből. A második etapban dr. Bagdi László és Dsida Jenő műveiből olvastak fel. Közreműködött: Bartus Gyula, Tomanek Gábor, Presits Tamás színművészek, illetve dr. Ignácz Mihály, a hír6.hu tulajdonosa. Idén a Csaba Rádiónak kapta a Szeretlek Békéscsaba Egyesület díjat. A műsort rendezte Frankó Attila; szerkesztette: dr. Bagdi László.
Fodor Zsókát alias Magdi anyust, illetve Magdi anyust alias Fodor Zsókát köszöntötték barátai, kollégái, szerettei születésnapja alkalmából szombaton, a békéscsabai Ibsen Étteremben. Az ünnepségen többek között megjelent Magdi anyus fogadott fia, Schmuck Andor politikus; valamint fogadott öccse, Bartha Gábor, Cserszegtomaj polgármestere is.
Három Liszt Ferenc-díjas gitáros (Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor) muzsikált pénteken a messze földön híres-neves békéscsabai blueskocsmában.
Vakrepülés címmel írt regényt legutóbb Bauer Barbara etyeki egygyermekes fiatalasszony. Bizony jócskán adódtak élményei a repülésről, hiszen hosszú évek alatt rengeteg órát töltött el a levegőben stewardessként, légikisasszonyként a már megszűnt Malév Zrt. alkalmazottjaként.
Bemutatták a 2015-ös Békés Megyei Pálinkát, a sarkadi Éden-tó Szeszfőzde sajmeggy termékét.
A Jókai Színház sztárjai – Szomor György és Gubik Petra – mellett európai hírű zenészek és táncosok közreműködésével mutatta be pénteken este színházunk az Orient című darabot, melynek koprodukciós bemutatója Gödöllőn már korábban lezajlott. A békéscsabai közönség most májusban, júniusban láthatja a produkciót. A zenés-dramatikus színielőadást Fekete Péter Jászai-díjas álmodta színpadra.
Csütörtöktől négy napon át ismét Békéscsaba ad otthont a Színiiskolák V. Nemzetközi Találkozójának. A rendezvényre Ukrajnából és Szerbiából is érkeztek résztvevők. A hír6.hu pénteken a fővárosi Gór Nagy Mária Színitanoda IM 1956 című előadását leste meg.
Mi másról beszélget az ember Bársony Bálin szaxofonossal, mint a szakálláról, és annak kiváltó okáról. (Hisz a muzsikájáról tök felesleges, mert az mindig kétszázas.) No jó, kihagyhatatlan, de a legutóbb most Békéscsabán a Magyar Rhapsody Projecttel tette fel az i-re a pontot – a történet a Csabai Csípős Blues Club gondozásában zajlott.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom