A rovat további hírei
A tamási óvodások zeneszóval vonultak fel a város utcáin.
Kreatív barangolások a Jankay Gyűjteményben címmel tartott projekt zárórendezvényt a Jankay Gyűjtemény és Kortárs Galéria a napokban, a Csaba Center földszintjén.
Műsorvezetőből – díjazott, jelenthetnénk ki rém olcsón Komáromi Anett, a Békés Megyei Jókai Színház művésznője tavalyi és idei teátrumi évadzáró lépcsőfokokat átívelő szereplését. Pedig az élet nem ilyen habos. Péntek, Jókai Színház, előzenekar: Harmadik Figyelmeztetés.
Tűző napon és oxigénpalack nélkül lépett a deszkákra Rúzsa Magdi a napokban, a Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Zenei Fesztivál záróakkordjaként Békéscsabán. Csak az István malom volt árnyékban.
Immár két jó Steinway zongorája van Gyulának, miután két éves gyűjtést követően sikerült beszerezni az új hangszert. Ez ugyan értékében körülbelül a felét képviseli annak, amit eredetileg meg szerettek volna venni, de ez mit sem von le az adományozó emberek nemes szándékából.
A titkok évada fantázianevet viselő, a Békés Megyei Jókai Színház 2011-2012-es szezonjának műsortervét mutatta be csütörtökön Fekete Péter, a teátrum igazgatója – némi kolosszális-kulisszális titkokkal megspékelve.
A begART streetART (a Jankay Galéria munkatársai pályázati projektje - a Békéscsabai Evangélikus Gimnázium néhány tanulója bevonásával) utcai összművészeti záróprogramját láthatta boldog-boldogtalan hétfő délután a megyeszékhelyi Andrássy úton.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség