A rovat további hírei
Október 7-én ősbemutatóval jelentkezik a békéscsabai Jókai Színház. A Monte Cristo grófja egy teljesen új formában tárulkozik fel a közönség előtt. A musical zeneszerzője, rendezője, egyben Edmond Dantès megformálója először nyolc évvel ezelőtt vetette fel a gondolatot, hogy színpadra állítsák Dumas regényét. Szomor György szerint a mű olyan kérdéseket vet fel, melyeket minden ember kutat.
A jó szokásához méltóan, ismételten egész estés ünnepélyes gálával nyitotta meg évadkapuját pénteken a Békés Megyei Jókai Színház. A teátrum az őszt ott kezdte, ahol nyáron befejezte: lenn az Andrássy úton, ahol valaha konflisok zörögtek. A színház előtt felállított színpadon számos hazai sztár előadott egy-egy részletet a Titkok évadának repertoárjából. S hogy kik? Az egyelőre maradjon titok. (Megfejtés lejjebb.)
Megkezdődött a visszaszámlálás a Nemzeti Vágtáig. A 72 nevezett települést képviselő lovas indulási sorrendjét kedden sorsolták ki. A szeptember 14-18. között Budapesten, a Hősök terén megrendezésre kerülő rendezvényre százezreket várnak a szervezők.
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség