A rovat további hírei
Életének 87. évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Bodor Pál író, újságíró vasárnap este - tájékoztatta hétfőn az MTI-t Bodor Johanna, Bodor Pál lánya.
A szocializmus idején a zenészek nyugdíjjárulékát fizető Országos Rendező Iroda nyilvántartásai egyszerűen eltűntek, ezért a legtöbb zenésznek nevetségesen alacsony nyugdíjat állapítottak meg.
Az Alföld Quartet a békéscsabai Tavaszi Fesztivál keretén belül, Pavlovits Dávid és Girán Péter gitárművészekkel karöltve, hétfő 19.30-kor a Csabagyöngyében közösen lép színpadra.
Március 12-én tölti be 70. évét Fenyő Miklós, akiről e cikkben azért sem fogjuk leírni, hogy „örökzöld”.
Idén három térségben rendezik meg a Muzsikál az erdő elnevezésű rendezvénysorozatot, amelyen az erdei koncertek mellett szakvezetéses sétákkal, előadásokkal és tárlatokkal is várják az érdeklődőket.
Életének 92. évében szombat hajnalban elhunyt Kovács András filmrendező, Kossuth-díjas, kétszeres Balázs Béla-díjas érdemes és kiváló művész - közölte a család az MTI-vel.
A forgatókönyvíró-rendezővel, Pozsgai Zsolttal legújabb televíziós játékfilmje, a Szabadonczok bemutatója kapcsán beszélgetett a híradó.hu. A tévéfilmben többek között szerepet kapott Mészáros Mihály (Mészáros Misi) is, a békéscsabai színház örökös tagja - püspök lesz.
Gyulán hamarosan indul a turisztikai szezon: március 31. és április 2. között rendezik meg a VII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustrát - hangzott el a rendezvény csütörtöki, beharangozó sajtótájékoztatóján a fürdővárosban.
2017-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői március 11-én, szombat este Orosházán várják a vállalkozó szellemű énekeseket.
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!

Számítástechnika
A Pepi-kert varázsa évszakonként-játsszon!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

A Pepi-kert varázsa évszakonként-játsszon!

Szabadidő