A rovat további hírei
Egyetlen képpel eloszlatta a kételyeket a már 70 éves is elmúlt sztár: nem csak akarja, tényleg el is készíti az ötödik Rambo-mozit.
A kortárs társadalmi problémákra, mindenekelőtt a nők helyzetére koncentrálva a korábbiaknál politikusabbnak ígérkezik a kedden kezdődő 71. cannes-i filmfesztivál, amelyre nagy számban kaptak meghívást újoncnak számító rendezők. A Kritikusok Hete elnevezésű párhuzamos szekcióban mutatják be Szilágyi Zsófia első játékfilmjét, az Egy nap című alkotást.
Franciaországba megy.
Swing City címmel elkészítette első lemezét a Swing á la Django. A magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzon, a tangó és a dzsessz elemeiből táplálkozó együttes május 8-án a Budapest Jazz Clubban dupla koncerten enged betekintést különleges muzsikájába.
Lázár Ervinre emlékeznek május 7-én a Tolna megyei Pálfán és Sárszentlőrincen, ahol az író születésének 82. évfordulóján gyermekprogramokkal, mesemondó délelőttön és rajzkiállításon idézik fel műveit.
Beethoven V. zongoraversenye és III. szimfóniája hangzik el vasárnap a Nemzeti Filharmonikus Zenekar hangversenyén Kobajasi Kenicsiró vezényletével a Zeneakadémián.
A közelmúlt botrányai nyomán szinte működésképtelenné vált Svéd Akadémia pénteken bejelentette, hogy idén nem ítéli oda az irodalmi Nobel-díjat.
Az ABBA-t nem érdekli, ha az új dalok nem lesznek olyan jók.
A Bors úgy tudja, a színész nem kíván szerződést hosszabbítani társulatával, a Katona József Színházzal.
Május 15-én 15 órakor vesznek végső búcsút Szervátiusz Tibor Kossuth-díjas szobrászművésztől, a nemzet művészétől Budapesten, a Fiumei úti Nemzeti Sírkert művészparcellájában - tudatta özvegye, Szervátiusz Klára szerdán az MTI-vel.
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital