A rovat további hírei
A néhai Prince dalai vasárnaptól lesznek elérhetőek az online zeneszolgáltatásokon - erősítették meg a híreszteléseket az illetékesek.
Prince és George Michael emléke előtt tiszteleg a vasárnapi Grammy-díjátadó gála - írta meg a Variety.com.
A Mezőkovácsházi Könyvtár immár másodszor hívta a tél elűzéséhez a mohácsi busókat segítségül. Vasárnap reggel nyolc órától várták a kicsiket és nagyokat a könyvtárba különböző zajkeltő eszközök, állarcok készítésére.
A megemlékezés február 16-án lesz.
Pénteken ünnepli 70. születésnapját Sebő Ferenc. Az évfordulóra időzítve Sebő 70 címmel, Jávorszky Béla Szilárd tollából könyv jelent meg CD melléklettel a Kossuth Kiadó gondozásában, a zeneszerző, zenetudós, előadóművész főszereplésével szombaton gálakoncert lesz a Müpában.
Az EGYÜTT SZAVAL A NEMZET országos programban a Mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is elismerésben részesült Cegléden
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerdán New Yorkban ünnepélyes keretek között adta vissza egy Németországból elmenekült zsidó család hagyatékkezelőjének azon értékes festmények egyikét, amelyeket a nácik annak idején erőszakkal elvettek tőlük.
Amikor a Kulturális Központok Országos Szövetsége néhány évvel ezelőtt meghirdette a „Kultúrházak Éjjel-Nappal” programsorozatot, a szarvasi Cervinus Teátrum az elsők között csatlakozott. Azóta is így van ez: minden februárban megszervezik a háromnapos, sokszínű rendezvényt. Az idei dátum február 10-12, a középpontban pedig a hagyományok állnak, de szerepet kap a színház, a mozi és a mozgás is.
Február 11-én, szombaton délután búcsúztatják Horváth Dávid Balogh Rudolf-díjas fotóművészt a Békásmegyeri Evangélikus Templomban. A fotográfus január 31-én 68 éves korában hunyt el - közölte a Magyar Fotóművészek Szövetsége az MTI-vel.
Nagy sikerrel mutatta be február 4-én a budapesti Játékszín az Életrevalók című darabot. Hirtling István (Philippe) partnereként az előadás egyik főszerepét a Békéscsabai Jókai Színház színművésze, Vadász Gábor (Driss) játssza, akiről azóta is szuperlatívuszokban beszélnek.
Nyerjen utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!

Étel ital
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk