A rovat további hírei
Amikor a Kulturális Központok Országos Szövetsége néhány évvel ezelőtt meghirdette a „Kultúrházak Éjjel-Nappal” programsorozatot, a szarvasi Cervinus Teátrum az elsők között csatlakozott. Azóta is így van ez: minden februárban megszervezik a háromnapos, sokszínű rendezvényt. Az idei dátum február 10-12, a középpontban pedig a hagyományok állnak, de szerepet kap a színház, a mozi és a mozgás is.
Szarvas is bemutatkozhatott a 25. Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson, melyet a Budapesti Kongresszusi Központban rendeztek meg. Az eseményre olyan városokat és fesztiválokat hívtak meg, amelyek minőségi magyar termékekkel képviselik magukat. Városunk hatodszor vehetett részt a színvonalas rendezvényen.
Lombkorona sétány, új fogadóépület, környezetbarát parkolók és kikötő is épül hamarosan Szarvason, a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban. A fejlesztés részleteit ma délelőtt sajtótájékoztató keretében ismertették. Ezen jelen volt dr. Rácz András, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért felelős helyettes államtitkára, valamint Dankó Béla, a térség országgyűlési képviselője is.
Orosháza Békés megye legiparosodottabb települése, legfőbb bevételi forrását a városban működő vállalatok által biztosított iparűzési adó jelenti. A városvezetés hagyományosan egy évindító fogadásra invitálta a település TOP 10 adózó cégének vezetőit, az együttműködést és az együttgondolkodást erősítve.
Bemutatták a Békés megye TOP 100-as vállalatairól szóló kiadványt pénteken Békéscsabán, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó fórumán. Az első három helyen a békéscsabai Linamar Hungary Zrt., a szarvasi Gallicoop Zrt., valamint a Guardian Orosháza Kft. áll.
A kemény hideg az otthonokban, a munkahelyeken és az intézményekben egyaránt próbára teszi a fűtőberendezéseket - no meg a zsebünket. Ráadásul, ha az épület szigetelése vagy nyílászárói nem a legjobbak, akkor még a magas fűtésszámla ellenére sem tudunk igazán meleget varázsolni.
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 100.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital