A rovat további hírei
A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club minden versenyen/ OB-n többségében dobogós helyezéseket érnek el. Így van ez Kovács Barbara olimpikon gyaloglónkkal is, aki a VB felkészülés közben ismét egyéni csúccsal győzött.
Május 27-én, szombaton immár sokadik alkalommal adott otthont a Sarkad mértani központjában, nagyon szép környezetben elhelyezkedő tórendszer az Éden-tó Kupa Nemzetközi Hajómodellező Versenynek.
Négyszer lopott Békésen, az egyik temetőnél egy férfi. Őrizetlenül hagyott táskákat, pénztárcákat vitt el, kivette belőlük a pénzt és vízbe dobta őket.
Két versenyen is jelentős sikereket értek el az elmúlt hétvégén az orosházi karatésok.
Szerdán Békéscsabán, Vésztőn és Körösladányban is történt személyi sérüléssel járó baleset. Egy békéscsabai férfit szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség.
Mezőkovácsháza Város Önkormányzata május 28-án, vasárnap délelőtt a Magyar Hősök Napján megemlékezést tartott a hősök tiszteletére.
Egészéségnapot rendeztek május 12-én Mezőkovácsházán, a Kalocsa Róza Művelődési Központban. Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) által szervezett rendezvényen a látogatók hét állomás közül választhattak.
Dávid Zoltán polgármester és Horváth József önkormányzati képviselő közösen tartott bejárást a Könd utcai óvodában. Látogatásuk nem véletlen, hiszen a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően a napközi-otthonos óvoda Könd utcai telephelyének, valamint a Lehel utcai székhely intézményének fejlesztése is megvalósul, illetve az előbbi intézményben egy új bölcsődei csoportszoba is helyet kap.
Békéscsabán kábítószer birtoklás, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.
Az orosházi városvezetés, a rendvédelmi szervek és intézmények vezetői emlékeztek közösen a háborúkban elhunyt hősi halottakra az Árpád-kertben, a Hősök napján.
Külső-belső a Kira Autókozmetikától!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

Külső-belső a Kira Autókozmetikától!

Szolgáltatás
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital