A rovat további hírei
A szarvasi szárazmalom és a Ruzicskay-alkotóház április 1-től ismét látogatható.
3 éve működik sikeresen az Egészségkör- klub Füzesgyarmaton.
Mint ahogy az már megszokott, ebben az évben is csatlakozott Füzesgyarmat az immár XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez.
Dévaványa Város Önkormányzata minden évben megvizsgálja és lehetőségihez mérten támogatja a dévaványai civil szervezetek által benyújtott kérelmeket.
Jól bevált gyakorlatként idén is elfogadta a Képviselő-testület, s így kiírásra került a Szociális Földprogram Dévaványán.
A Csánki Dezső Helytörténeti Egyesület február 23-án tartotta Közgyűlését.
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság áprilisban is sok érdekes és izgalmas programot kínál a természetbarátoknak. Érdemes a programajánlót böngészni, biztosan találnak benne kedvükre valót! - olvasható a kmnp.hu-n.
Április 1-től nyári nyitvatartási rend szerint működik a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum. Keddtől szombatig 10 és 18 óra között, vasárnap 10 és 16 óra között tart nyitva. Hétfőn a múzeum zárva tart. Az alábbiakban az áprilisi programokra hívjuk fel figyelmüket.
Békés megyében elsőként Vésztőn nyílik földhivatali pont. A Szeghalmi Járási Hivatal a Vésztői Kirendeltségén (5530 Vésztő, Kossuth L. u. 62.) 2017. április 1. napjától kihelyezett földhivatali ügyfélszolgálatot működtet.
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital
SONKAMENÜETT rokokó musical a Jókaiban!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

SONKAMENÜETT rokokó musical a Jókaiban!

Kultúra
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital