A rovat további hírei
A hétvégén ismét remekeltek a Békéscsabai HATO JUDO és MMA SE versenyzői. A Szlovák Open versenyről aranyéremmel, a II. osztályú Magyar Bajnokságról bronzéremmel tértek haza.
Békés megyében 2017. november 14-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
Az alábbiakban a szarvasi polgármesteri hivatal közleményét olvashatják.
A színház dolga nemcsak az, hogy társadalomkritikát fogalmazzon meg, neveljen, gondolkodásra ösztönözzön, hanem az is, hogy időnként szórakoztasson. A közönségnek ugyanis joga van nevetni – ezeket a gondolatokat Dósa Zsuzsa, a szarvasi Cervinus Teátrum művészeti igazgatója és Varga Viktor, a színház főrendezője fogalmazta meg legutóbbi találkozásunkkor.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is várják a fiatalokat a Békés Megyei Kormányhivatal pályaválasztási vásárán, amely ma kezdődött a megyeszékhelyen.
Szarvason lakossági hozzájárulással építenek utakat azokban az utcákban, melyek még nem rendelkeznek szilárd burkolattal. A költségek 75 százalékát az önkormányzat állja, a fennmaradó 25 százalékot pedig az érintett ingatlantulajdonosok fizetik. A 2016-ban megkezdett járdaépítési program is folytatódik.
Október 27-én a Gyulai Törvényszék és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet együttműködésének keretében bírósági ülnökökből álló csoport tett látogatást a megyei intézetben.
Orosházán tegnap személyi sérüléssel járó baleset történt, Magyarbánhegyesen pedig elfogták azt a férfit, aki korábban betört a mezőkovácsházi könyvtárba - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójából.
November 4-én, szombaton este érdekesnek ígérkező programra várja a kultúra kedvelőit a füzesgyarmati Közösségi Központ.
A Békés Megyei Kormányhivatal idén is megrendezi a pályaválasztás előtt álló fiatalok és a pályakorrekciót tervező felnőttek megalapozott pályadöntését elősegítő rendezvényét, a Pályaválasztási Vásárt. A két napos rendezvényre Békéscsabán, a CsabaParkban kerül sor, 2017. november 8-9-én, 10.00 és 17.00 óra között.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital