A rovat további hírei
3 éve működik sikeresen az Egészségkör- klub Füzesgyarmaton.
Mint ahogy az már megszokott, ebben az évben is csatlakozott Füzesgyarmat az immár XI. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez.
Dévaványa Város Önkormányzata minden évben megvizsgálja és lehetőségihez mérten támogatja a dévaványai civil szervezetek által benyújtott kérelmeket.
Jól bevált gyakorlatként idén is elfogadta a Képviselő-testület, s így kiírásra került a Szociális Földprogram Dévaványán.
A Csánki Dezső Helytörténeti Egyesület február 23-án tartotta Közgyűlését.
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság áprilisban is sok érdekes és izgalmas programot kínál a természetbarátoknak. Érdemes a programajánlót böngészni, biztosan találnak benne kedvükre valót! - olvasható a kmnp.hu-n.
Április 1-től nyári nyitvatartási rend szerint működik a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum. Keddtől szombatig 10 és 18 óra között, vasárnap 10 és 16 óra között tart nyitva. Hétfőn a múzeum zárva tart. Az alábbiakban az áprilisi programokra hívjuk fel figyelmüket.
Békés megyében elsőként Vésztőn nyílik földhivatali pont. A Szeghalmi Járási Hivatal a Vésztői Kirendeltségén (5530 Vésztő, Kossuth L. u. 62.) 2017. április 1. napjától kihelyezett földhivatali ügyfélszolgálatot működtet.
Ma kezdődik a háromnapos VII. Kolbász- és Sódarmustra Gyulán, amely a gasztroturisztikai- és fesztiválszezon nyitányának tekinthető a békési fürdővárosban. A rendezvény főszponzora a Gyulahús Kft.
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás
Csapatok figyelem! Nyerjen sporthálót a La Rete Kft.-től!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Csapatok figyelem! sporthálót a La Rete Kft.-től!

Szabadidő
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás