A rovat további hírei
A közelmúltban cirkuszi előadáson szórakozhatott a közönség Ecsegfalván, a Művelődési Házban.
Szigeti Anna arról faggatta Dr. Ignácz Mihályt, a Dr. Ignácz Kolbász Manufaktúra tulajdonosát, hogyan is készül és mitől is lesz olyan finom errefelé a kolbász?
Idén is igyekeznek minél színesebb programokkal szórakoztatni a város apraját és nagyját egyaránt. Tavasszal a következő rendezvényeken várnak mindenkit szeretettel Dévaványára:
Közel harmincmillió forintból új, fedett, szabadtéri árusítóhellyel gazdagodott a határ-menti kistelepülés, amelyet Dr. Kovács József országgyűlési képviselő és Máté Pál polgármester adtak át a közösségnek.
Népzenei fesztivál helyszíne volt a közelmúltban Ecsegfalva.
Ecsegfalva Község Önkormányzata március 15-én megemlékezést tartott az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából.
Paulik János tizennyolc esztendeje dolgozik takarmányos-traktorosként Szarvason, a Rózsási Állattenyésztési Kft-nél. Feladata a 800 egyedet számláló szarvasmarha-állomány (400 tehén és szaporulata) napi kétszeri etetése. Munkáját precízen, nagy odafigyeléssel végzi, ezért javasolta őt Rejtő József, a kft. ügyvezetője a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre.
Kétkezi munkásokat bemutató sorozatunk mai helyszíne Békésszentandrás. Kozák János, az Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója a cég két brigádvezetőjét, Gombár Jánost és Bencsik Imrét javasolta a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre.
A Békés megyei cégek kiváló kétkezi munkásait bemutató sorozatunk mai főszereplője Prjevara Mihály, a szarvasi Geomark Mezőgazdasági Termelő, Kereskedő és Szolgáltató Kft. dolgozója. Mihály immár tizenöt esztendeje a kft. kardosi terményszárítójának kezelője és karbantartója. Munkáját mindig lelkiismeretesen, precízen és kifogástalanul végzi, ezért javasolta őt Tóth Imre, a cég ügyvezető igazgatója a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre.
Kimagasló szakmai munkájának elismeréseként az Életfa Emlékplakett bronz fokozatával tüntették ki Erdélyi István Lászlót, a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. elnök-vezérigazgatóját.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom