A rovat további hírei
Május 28-án, vasárnap 10:00 órától gyereknapi mulatság került megrendezésre Füzesgyarmat Város Önkormányzata szervezésében, a helyi Közösségi Központban.
Békés megyei rendőrök győzelmével zárult a III. Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenye Miskolcon.
Népművészeti fesztivállal indul a hétvégén a Gyulai Nyár idei rendezvénysorozata: a XVIII. Körös-völgyi sokadalomra péntektől három napon át várják a közönséget.
A Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából bűnügyi területen szolgálatot teljesítő rendőrök vehettek át országos szintű elis elismerést.
Emlékezetes volt a 2015-ös év, amikor sokak nagy meglepetésére egy mindössze 5 éves múltra visszatekintő egyesület, nevezetesen a Sarkadi Lendület 2010 TSE L12-es csapata történelmet írva Békés megyéből először nyert korosztályos vidékbajnokságot. Az idei évi Vidékbajnokság nagy kihívás elé állította az egyesületet, hiszen történt egy korosztályváltás, az egykori nagy csapat tagjai a 12-es mezőnyből átkerültek a már erősebb 14-es mezőnybe, a fiatalokból új csapatot kellett szervezni. A Lendület L12-es csapata megosztott III. helyen végzett, majd következett a L14-es csapatverseny.
A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő ebben az évben megkülönböztetett figyelemmel vesz részt Az Év Fürdője szavazáson.
Óriási meleg és nagy küzdelmek jellemezték az Ifi OB-t hétvégén, Miskolcon. Apáti Bence, a Békéscsabai Atlétikai Klub versenyzője nagy küzdelem után elsőként ért a célba.
Az idei évben több mint 1000 látogató volt kíváncsi az elvarázsolt Mini Magyarország makettparkra Szarvason a Múzeumok Éjszakáján.
Békés megyében megkezdődött az aratás, az őszi árpa negyedét már be is takarították. Sem a termés mennyisége, sem a felvásárlási árak nem alakulnak kedvezően a gazdák számára - mondta az aratási koordinációs bizottság elnöke hétfőn az MTI-nek.
Tíz műfajban csaknem hatvan programot tartanak a Gyulai Nyár elnevezésű, két hónapig tartó rendezvénysorozat keretében a békési fürdővárosban - jelentették be a szervezők hétfőn, sajtótájékoztatón.
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital