A rovat további hírei
A békésszentandrási Szalai Gábor 55 esztendeje szereli az autókat. Idén ő kapta a "Tisztes iparos" kitüntetést.
Nem sikerült a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. reorganizációja, ezért a cég vezetése az üzem valamennyi egységében leállította a termelést. Az 1952-ben, szövetkezetként alapított „vasipari” több mint négyszáz dolgozója megkapta felmondólevelét.
A kulturális életben kimagaslót alkotó szakembereket, művészeket díjaznak Békés megye több településén a magyar kultúra napja alkalmából.
Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének közleménye:
Hetek óta nyugtalanító hírek keringenek a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt-vel kapcsolatban. A kérdések tisztázása céljából többször is kerestük telefonon Csébits Ferencet, a szombathelyi Helios Világítástechnikai Kft. vezérigazgatóját, de nem tudtuk elérni (ez a cég vásárolta meg tíz évvel ezelőtt a vasiparit). Kérdéseinkre végül írásban kaptunk választ.
Gyomaendrődről, Szarvasról, Békéscsabáról, a Dunántúlról, sőt még Szlovákiából is érkeztek tenyésztők és állatbarátok a hétvégén Kondorosra, a Galamb-, Díszmadár-, Díszbaromfi- és Nyúlkiállításra. A rendezvénynek a Sasváriné Paulik Ilona Sportcsarnok adott otthont.
A munka törvénykönyvének módosítása, valamint a kormány ellen tüntettek parlamenti és azon kívüli ellenzéki pártok szombat este Békéscsabán.
Gyönyörű galambok, récék, tyúkok, kakasok és nyuszik költöztek a hétvégén a kondorosi sportcsarnokba.
Szenczi Sándor nap, mint nap a csabacsűdi tanyavilágot rója. Ebédet, gyógyszert, élelmet visz a rászoruló, főként idős lakosoknak. Ha kell, tűzifát aprít, vagy ballonokban cipeli a sáros bekötőúton az ivóvizet. Korábban irodai munkát végzett, de csak most érzi úgy igazán, hogy megtalálta a hivatását: ő Csabacsűd tanyagondnoka.
A békés megyei közgazdász lány, munkája elismeréseként a Fiatal Gazda kategória három döntőse közé került.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom