A rovat további hírei
Ma is a megye számos pontján mérik a gépjárművek sebességét a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.
A mezőtúri Italiagro Kft. tejhasznú bivalyok tartására toboroz gazdákat a város 50 km-es körzetéből - azaz Békés megyéből is -, akikkel hosszú távú partneri viszonyt alakítana ki. A tejből készülő sajtot a gyomaendrődi Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tangazdaságában gyártják majd.
Idén is három bemutatóra készül a nyári évadban a Gyulai Várszínház, amely június 29. és augusztus 13. között várja a látogatókat programjaival - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.
Ma is tanácsos figyelni a kilométerórát, mert a megye számos pontján mérik a sebességet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei.
A „Szikespusztai és ártéri legelőhelyek kezeléséhez szükséges infrastrukturális háttér megteremtése a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság működési területén” című projekt részleteit Békéscsabán, a Körösök Völgye Látogatóközpontban megtartott sajtótájékoztatón dr. Tirják László, a KMNPI igazgatója ismertette a közelmúltban - olvasható a kmnp.hu-n.
A füzesgyarmati Hagyományőrző Egyesület Népdalköre 2017. január 28-án ismét megrendezte a „Farsangi Mulatságot”.
Múlt szombaton Veszprémben rendezték meg az Ifjúsági Országos Bajnokságot, ahol két sportoló képviselte a békéscsabai Hato Judo és MMA Egyesületet. Egyikük, Szlávik Gergő kiváló eredményt ért el, így bronzéremmel térhetett haza.
Két baleset történt tegnap a megyében, Szeghalmon és Szabadkígyóson helyszíneltek a rendőrök - adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombaton (azaz ma) a megye számos pontján ellenőrzik a gépjárművek sebességét.
Örömmel tudatjuk, hogy régi vágyunk teljesült január közepén, 32 m2 tatami vásárlásával.
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj bérletet a békéscsabai KiwiSun szoláriumba!
Nyerjen! 5.700 Ft értékben!

Nyerj bérletet a békéscsabai KiwiSun szoláriumba!

Szabadidő