A rovat további hírei
2016. április 29. és május 1. között új helyszínen, változatos programokkal várja az érdeklődőket a nagykorúvá érett XVIII. Nemzetközi Sajt-és Túrófesztivál.
Bár az előrejelzések nem sok jóval kecsegtettek, végül kiváló időben, napsütés mellett rendezték meg a X. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Versenyt szombaton.
Február 18-án nyitotta meg kapuit a 23. FeHoVa, a térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő esemény, mely Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban került megrendezésre.
Bemutatkozik Füzesgyarmat új háziorvosa, Dr. Imre Gábor
Idén is megrendezésre került a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, ahol békés megyei diákok mérték össze a tudásokat extrém helyzetek kezeléséből.
Új jegyzőt köszönthetünk Füzesgyarmaton Dr. Blága János személyében.
A napokban hét csíkos kis vadmalacot hozott világra az egyik koca a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában - adta hírül a kmnp.hu. Az újszülötteket anyjuk most még rejtegeti, de hamarosan a látogatók is megnézhetik majd őket.
A gyomaendrődi képviselő testület előtt számolt be Varjú Róbert közmunkaprogram vezető az elmúlt évi és az idei - már el is kezdett- tevékenységről.
Nem áprilisi tréfa, hanem áprilisi akciók várják a látogatókat a Gyomaendrődi Ligetfürdőben.
Az őszi idénymunkák kezdetére tisztáznia kell a kormánynak, hogy miként akarja működtetni a mezőhegyesi mintagazdaságot - mondta az Együtt elnöke csütörtöki mezőhegyesi sajtótájékoztatóján.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség