A rovat további hírei
Bemutatkozik Füzesgyarmat új háziorvosa, Dr. Imre Gábor
Idén is megrendezésre került a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, ahol békés megyei diákok mérték össze a tudásokat extrém helyzetek kezeléséből.
Új jegyzőt köszönthetünk Füzesgyarmaton Dr. Blága János személyében.
A napokban hét csíkos kis vadmalacot hozott világra az egyik koca a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában - adta hírül a kmnp.hu. Az újszülötteket anyjuk most még rejtegeti, de hamarosan a látogatók is megnézhetik majd őket.
A gyomaendrődi képviselő testület előtt számolt be Varjú Róbert közmunkaprogram vezető az elmúlt évi és az idei - már el is kezdett- tevékenységről.
Nem áprilisi tréfa, hanem áprilisi akciók várják a látogatókat a Gyomaendrődi Ligetfürdőben.
Az őszi idénymunkák kezdetére tisztáznia kell a kormánynak, hogy miként akarja működtetni a mezőhegyesi mintagazdaságot - mondta az Együtt elnöke csütörtöki mezőhegyesi sajtótájékoztatóján.
Amikor Roszik Zoltán jó másfél évtizeddel ezelőtt átvette a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum vezetését, célul tűzte ki, hogy nyitottabbá, lendületesebbé teszi az intézményt. Ez sikerült is, de valahogy a látogatók mégsem tolonganak az ajtó előtt. Tavaly mindössze nyolcezren voltak.
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Kardoskút-Sóstói Állattartó Telepén befejeződött a juhok ellési időszaka. Összesen 192 cigája és 175 racka bárány született.
Nyolcszáz adag székelykáposzta fogyott el röpke húsz perc alatt vasárnap délben Szarvason, az Ótemplomi Szeretetszolgálat utcai ételosztásán. A sorban állók közül egy asszony úgy nyilatkozott: „Nem szégyen idejönni az ételhordóval, szégyelljék magukat azok, akik úgy gondolják, hogy 52 ezer forintos közmunkabérből normális ebédet lehet letenni a család asztalára!”
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség