A rovat további hírei
A Lencsési óvoda 15 csoportja tartott flashmobot a Lencsési Közösségi Házban március 15-e alkalmából
Ahol nincs, ne keresd! – Horgászbölcsesség, melyet én akkor hallottam, amikor elkísértem horgászbarátomat, egyébként minden vizek tudóját horgászni. A hely, ahová elvitt, egy ároknak tűnt a puszta közepén, ahol árnyék nyomokban sem volt felfedezhető. Aznap az égen hét nap sütött és az emberről mozdulatlanul is patakokban folyt le a víz. Négy óra keresgéltünk, de még a szél sem mozdította meg az úszónkat ezért felszedelőzködtünk tehát, és a tuti helyről átmentünk egy halastóra, ahol két perc után kiderült a vízről, hogy tele van hallal. Mindez harminc évvel ezelőtt történt.
Még le sem hűlt Vlagyimir Putyin repülőgépének kereke után a felszállópálya aszfaltja Budapesten, Áder János újra fontos eseményre indult – Békéscsabára.
Ma tartották a békéscsabai Városháza dísztermében a 2015. év első közgyűlését.
A Békés Megyei Védelmi Bizottság elnöke, a bizottság tagjai, a Helyi Védelmi Bizottságok elnökei és titkárai, Békés megye valamennyi településének polgármestere, járási vezetők, szakemberek vettek részt a szerdai védelmi igazgatási felkészítésen, amelynek célja, hogy a Békés megyei védelmi igazgatásban érintett valamennyi szerv, szervezet tevékenységét összehangolják annak érdekében, hogy egy esetleges katasztrófahelyzetben mindenki tudja, mit kell tennie.
Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen idén itt rendezi a Pályaválasztási Vásár elnevezésű programot a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja. A kétnapos esemény célja, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló fiatalok és a pályakorrekcióra kényszerülő felnőttek megalapozott pályadöntését. Békéscsabára számtalan fiatal érkezett és érkezik a két nap során, hogy hasznos információkat kapjon a vásáron, amelyekkel könnyebben jut majd döntésre jövőjét illetően.
A Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. ismét megrendezi vállalkozói fórumsorozatát, amelynek fókuszában a kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei állnak, kiemelt figyelemmel a 2014-2020-as ciklusban várható uniós forrásokra. Békéscsabán hétfőn tartottak konferenciát.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc 58. évfordulójáról emlékezett Békéscsaba a Nagy Imre téren rendezett központi ünnepségen. A megemlékezésen a korabeli események felidézése után koszorút helyeztek el a megjelentek a mártírhalált halt miniszterelnök szobránál.
Míg két évvel ezelőtt 93, tavaly 118, addig idén 130 kolbászt neveztek készítőik a szárazkolbász versenyre. A finomságok minősítését szakmai és média zsűri a kolbászkészítésre vonatkozó szabványok és a hagyományos házi szokások figyelembe vételével végezte.
Végre valóban elkészül: leburkolták a békéscsabai Gyár utcát, csütörtökön pedig a Kereki utca is aszfaltszőnyeget kap. Régóta várnak már erre a békéscsabaiak, de főleg az érintett területen élők, hiszen amióta elkezdődött a vasútberuházás, jelentősen megnőtt a forgalom a Gyár utcában, ami komoly gondokat okozott.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital