A rovat további hírei
Szombaton este a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központba voltunk hivatalosak, ahol az önkormányzat rendezte meg immár hagyományos újévi partnertalálkozóját.
A postás hozta a hírt arról, hogy ismét használhatóvá vált a Repülőhíd – Na, erre varrjon gombot a Uber – gondoltam egy cifrát elsőre. Az infó hallatán érzett határtalan, felszabadult örömbe némi csípős paprikás hangulat is vegyült, mindjárt el is mondom, miért...
Advent időszaka a jócselekedetek, az önzetlen segítés időszaka. Ilyenkor mindenki a maga módján, a saját lehetőségei szerint segít a rászorulóknak, az elesetteknek.
Maria Assunta Accili Sabbatini olasz nagykövet asszony meglátogatta Újkígyóst, hogy a város vezetőivel tárgyaljon majd további programokon vegyen részt.
Megnyitotta a kapuit a Békési Kormányablak és Járási Hivatal, s az átadón Lázár János miniszter is részt vett.
Első körben Szabó Gyulát, a Csabatalk Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét kérdeztük a többi között arról, hogyan lehet sikeres egy Békés megyei, békéscsabai vállalkozás...
A "Művészetekkel a máért és a holnapért" – Innovatív közösségi programok a Kállai Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0251 azonosító számú projekt szakmai megvalósítása 2015. május 15-én kezdődött a gyomaendrődi művészeti intézményben.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital