A rovat további hírei
Cigaretta tûnt el egy medgyesegyházi üzletbõl, légpuskával sebesítettek meg egy kutyát Orosházán, valamint egy-egy könnyû sérüléses baleset történt hétfõn Szeghalmon és Békéscsabán.
Hétfõn az idõs Derrick utoljára nyomozott a Duna Televízióban, ám a nagy sikerre való tekintettel a rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük a táskás szemû zsarut – és elmaradhatatlan társát, Harryt sem, írja a FigyelõDET.
– Hazánkban harminchárom olyan kistérség található, aminek lélekszáma nem nagyobb a sarkadiénál és húsz olyan, aminek még ennél is kevesebb a lakója. Mégis a sarkadit szüntetik meg – fogalmazott a Hír6-nak a számukra kedvezõtlen parlamenti döntést követõen Tóth Imre helyi polgármester.
Néhány perccel hétfõ délután háromnegyed hat elõtt az Országgyûlés 184 igen szavazattal, mások mellett, azt a döntést hozta, hogy megszûnik a sarkadi kistérség – értesült törvényhozási forrásokból a Hír6. A mostani döntés eredményeként az eddigi nyolc helyett hét kistérség lesz Békés megyében. A sarkadi kistérség tizenegy településének egy része – feltehetõen – a szeghalmi, míg másik része a gyulai kistérséghez csatlakozik. Elõreláthatólag 2008. január elsejétõl.
Kapcsolódó cikk: Mi történik Sarkadon? a Hírarchívumban
– A stílus maga az ember – mondta a Hír6-nak Perjési Klára (MSZP) gyulai polgármester, parlamenti képviselõ arra a hírre reagálva, hogy csütörtökre tüntetést szerveznek a házuk elé.
Több látogatónk jelezte, hogy gondjai akadtak a Bejelentkezéssel (más néven a regisztrációval). Örömmel jelentjük, hogy ezeknek a gondoknak vége. Mától akadálytalanul hozzászólhatnak fórumainkhoz, új fórumokat indíthatnak. Egyszóval: még inkább úgy használhatják a Hír6-ot, ahogyan az egy valódi portáltól elvárható.

Több neves szakember hagyományteremtõ céllal hozta létre a Nemzeti Vágta lovasversenyt, amelyen magyar települések indulhatnak a 30 milliós fõdíjért. A látványosnak elgondolt lovasversenyre egyelõre egyetlen Békés megyei település és maga a megye sem jelentkezett – értesült a Hír6.
Vége az iskolának, tombol a nyár. De hova tegyék a szülõk a kisgyerekeket? Békéscsabán ismét indul a nyári napközis tábor, nyolc héten át programot adva az általános iskolás korú gyerekeknek.

A hõségriadó június 19-étõl június 23-áig szól az ország egész területére – tudta meg a hír6 az Országos Tisztifõorvosi Hivatal Kommunikációs Fõosztályától.
Az elkövetkezõ napok forrósága, sõt a kilátásba helyezett második fokozatú hõségriadó miatt a Békés Megyei Vízmûvek Rt.-nél érdeklõdünk, lesz-e elég víz? Kiderült, nincs ok aggodalomra.
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk