A rovat további hírei
Idén is megrendezésre került a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, ahol békés megyei diákok mérték össze a tudásokat extrém helyzetek kezeléséből.
Új jegyzőt köszönthetünk Füzesgyarmaton Dr. Blága János személyében.
A napokban hét csíkos kis vadmalacot hozott világra az egyik koca a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Állatparkjában - adta hírül a kmnp.hu. Az újszülötteket anyjuk most még rejtegeti, de hamarosan a látogatók is megnézhetik majd őket.
A gyomaendrődi képviselő testület előtt számolt be Varjú Róbert közmunkaprogram vezető az elmúlt évi és az idei - már el is kezdett- tevékenységről.
Nem áprilisi tréfa, hanem áprilisi akciók várják a látogatókat a Gyomaendrődi Ligetfürdőben.
Az őszi idénymunkák kezdetére tisztáznia kell a kormánynak, hogy miként akarja működtetni a mezőhegyesi mintagazdaságot - mondta az Együtt elnöke csütörtöki mezőhegyesi sajtótájékoztatóján.
Amikor Roszik Zoltán jó másfél évtizeddel ezelőtt átvette a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum vezetését, célul tűzte ki, hogy nyitottabbá, lendületesebbé teszi az intézményt. Ez sikerült is, de valahogy a látogatók mégsem tolonganak az ajtó előtt. Tavaly mindössze nyolcezren voltak.
A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Kardoskút-Sóstói Állattartó Telepén befejeződött a juhok ellési időszaka. Összesen 192 cigája és 175 racka bárány született.
Nyolcszáz adag székelykáposzta fogyott el röpke húsz perc alatt vasárnap délben Szarvason, az Ótemplomi Szeretetszolgálat utcai ételosztásán. A sorban állók közül egy asszony úgy nyilatkozott: „Nem szégyen idejönni az ételhordóval, szégyelljék magukat azok, akik úgy gondolják, hogy 52 ezer forintos közmunkabérből normális ebédet lehet letenni a család asztalára!”
A Jászberényi RK-Linamar-Békéscsabai RSE mérkőzésen 0:3-ra nyertek a csabai röplabdás lányok. A mérkőzésről Baran Ádám, az egyesület elnöke küldött beszámolót szerkesztőségünknek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó