A rovat további hírei
Július 7-én a harmadik sporthétfőnek adott otthont a csabai főtér. Az első alkalom június 23-án volt, és ezentúl a nyáron minden hétfő a sport jegyében telik a megye sportklubjainak köszönhetően, akik bemutatják, mivel várják az új generációt.
A „tanyapályázat" keretében nyert Békéscsaba a piac felújítására megközelítőleg 50 millió forintot, ehhez jött az önerő, így összesen közel 60 millióból újult meg a békéscsabai zöldségpiac.
2014. június 25-én tartották Gyulán a „Mályvádi árvízi szükségtározó fejlesztése” és a „Kisdelta árvízi szükségtározó korszerűsítése” elnevezésű pályázatok szakmai nyílt napját, amelyen bemutatták a teljes szakmai terveket és a projekt jelenlegi állását.
Több fajsúlyos napirendi pontról tárgyalt a békéscsabai közgyűlés április 30-án. Szó volt többek között a békéscsabai belváros megújításának II. üteméről, és a 44-es út menti bicikliút kiépítéséről.
19. alkalommal rendezték meg idén rendhagyó módon a békéscsabai főtéren a városi sportnapot, helyi óvodák nagycsoportosai számára.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség