A rovat további hírei
A turizmus a világ egyik legnagyobb, legtöbb embert érintő iparága. A vályog hagyományos, a Kárpát-medencére kifejezetten jellemző évezredes, ősi, természetes építőanyag, mely manapság újrafelfedezését éli. Új építésű vályogház Magyarországon, különösen városi környezetben, ritka, mint a fehér holló. Báró Harruckern János György a Felső-ausztriai Schenkenfelden városában született 1664. március 25-én. Gyula gyógyvize évtizedek óta vonzza a külföldi vendégeket, akik közül sokan saját lakást is vásároltak maguknak a városban.
Összeült a Békéscsaba Önkormányzat Közgyűlése, melyen rengeteg döntés született a város életével kapcsolatban.
Március 14-én, szombaton rendezték meg a II. Sióréti Fedeles Fogathajtó Bajnokság döntőjét Gyulán, a Sióréti Lovasközpontban.
A Lencsési óvoda 15 csoportja tartott flashmobot a Lencsési Közösségi Házban március 15-e alkalmából
Ahol nincs, ne keresd! – Horgászbölcsesség, melyet én akkor hallottam, amikor elkísértem horgászbarátomat, egyébként minden vizek tudóját horgászni. A hely, ahová elvitt, egy ároknak tűnt a puszta közepén, ahol árnyék nyomokban sem volt felfedezhető. Aznap az égen hét nap sütött és az emberről mozdulatlanul is patakokban folyt le a víz. Négy óra keresgéltünk, de még a szél sem mozdította meg az úszónkat ezért felszedelőzködtünk tehát, és a tuti helyről átmentünk egy halastóra, ahol két perc után kiderült a vízről, hogy tele van hallal. Mindez harminc évvel ezelőtt történt.
Még le sem hűlt Vlagyimir Putyin repülőgépének kereke után a felszállópálya aszfaltja Budapesten, Áder János újra fontos eseményre indult – Békéscsabára.
Ma tartották a békéscsabai Városháza dísztermében a 2015. év első közgyűlését.
A Békés Megyei Védelmi Bizottság elnöke, a bizottság tagjai, a Helyi Védelmi Bizottságok elnökei és titkárai, Békés megye valamennyi településének polgármestere, járási vezetők, szakemberek vettek részt a szerdai védelmi igazgatási felkészítésen, amelynek célja, hogy a Békés megyei védelmi igazgatásban érintett valamennyi szerv, szervezet tevékenységét összehangolják annak érdekében, hogy egy esetleges katasztrófahelyzetben mindenki tudja, mit kell tennie.
Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen idén itt rendezi a Pályaválasztási Vásár elnevezésű programot a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja. A kétnapos esemény célja, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló fiatalok és a pályakorrekcióra kényszerülő felnőttek megalapozott pályadöntését. Békéscsabára számtalan fiatal érkezett és érkezik a két nap során, hogy hasznos információkat kapjon a vásáron, amelyekkel könnyebben jut majd döntésre jövőjét illetően.
A Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. ismét megrendezi vállalkozói fórumsorozatát, amelynek fókuszában a kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei állnak, kiemelt figyelemmel a 2014-2020-as ciklusban várható uniós forrásokra. Békéscsabán hétfőn tartottak konferenciát.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom