A rovat további hírei
A sarkadi választókerületek fejlesztésének fontos kérdése minden esztendőben a gyalogos járdák rekonstrukciója, mely téma kapcsán a legnagyobb előrelépés talán az, hogy az önkormányzat által megvalósított közmunkaprogramnak köszönhetően már Sarkadon is tudnak alapanyagot előállítani, így egyre több térkő áll rendelkezésre. Dr. Mokán István polgármester elmondta, az önkormányzat törekszik a járdafejlesztések megvalósítása során a kor színvonalához és a lakosság esztétikai elvárásaihoz igazodva térkő burkolatot lerakni.
Az új szakmai kapcsolatok kiépítése, valamint a szakmai tapasztalatcsere érdekében 2016. április 20-án Közös Szakmai Nap került megvalósításra a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület, az Orosháza-Gyopárosfürdőért Idegenforgalmi Egyesület és a Kardoskúti Turisztikai Egyesület szervezésében Füzesgyarmaton.
Szoros meccsen győzött a BRSE 3:1 (14, -23, 28, 15) arányban a Vasas ellenében, ezzel egy lépéssel közelebb jutott, hogy újra bajnok lehessen.
Az idén 20 éves jubileumát ünneplő Füzesgyarmati Mazsorett Együttes remekül indította a versenyévadot.
és gyönyörű frizurákat készítettek tegnap este Szarvason, a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakképző Iskolájában. A pályaválasztás előtt álló általános iskolásoknak és szüleiknek a maguk a diákok mutatták meg, milyen tudást szereztek az elmúlt évek során. A rendezvény célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a különböző szakmák szépségeire, s rávilágítsanak arra, hogy biztos jövőt nemcsak a diploma, hanem egy piacképes kétkezi szakma is adhat.
Több mint hetven produkcióval örvendezteti meg közönségét idén a Szarvasi Vízi Színház. A hatodik évadját kezdő, ezer férőhelyes színház előadásainak mintegy fele továbbra is ingyenes lesz, ami egyedülálló Magyarországon. A június 17-én kezdődő 2016-os nyári évad programjáról, újdonságairól pénteken délelőtt tartottak sajtótájékoztatót.
Szitás Laci 8 évesen, 2011-ben kezdett el íjászkodni. Az ötlet édesapjától származik, aki ekkor vette első íját egy kollégájától kíváncsiságból, majd apa és fia egyaránt beleszeretett ebbe a sportágba.