A rovat további hírei
Mondotta volt egy jó szándékú barátnő a barátnőnek, aki – a tanács ellenére – mégis ment, és nem bánta meg.
Sandviken Tools Kft. Első flashre a cég nevébe beletörik a szemünk/a nyelvünk, pedig egy, jó évtizede, egyre dinamikusabban zakatoló, oridzsi békéscsabai projektről van szó. Zárójelben, amikor a hetvenes években Arnold Schwarzenegger belevágott a filmezésbe, a neve kimondhatatlansága miatt nem sok jövőt jósoltak számára a kollégák. Azóta bezzeg… És akkor álljon itt még egy laza párhuzam: Svarci is kemény (volt), és a Sandviken által forgalmazott svédacél BAHCO-termékek is azok. Azonfelül a vállalkozás a kézi szerszám kereskedelmen kívül szalagfűrészlap végtelenítésével is foglalkozik.
Kedden este szokatlan hangok csaptak fel a Sebes-Körös partján. Szokatlan, mert bizony a dzsessz ritka vendég a Sárréten. A Czirják Csaba trió azonban most elhozta közénk, és nem is akármilyen minőségben, hiszen egy Czirják Csaba formátumú dzsesszzenész nem csak Szeghalmon fordul elő ritkán, hanem a megyében is.
Mikor úgy érzed, valami nem stimmel. Nem tudod, hogy a magánéleted hat ki a munkádra vagy fordítva, de érzed: valami. nem. stimmel.
Te mivel epilálsz? Borotvával? Gyantával? Epilálóval? Krémmel? Hogy tudd: bármelyiket is használod, az nem epilálás.
Az idén 25 esztendős, mezőberényi Famíliatészta Kft. júniusban ismét dobott egy hatost: új, egységes arculatot adott a termékcsaládjuknak.
Nem tudom, más hogy van vele, de én mindenre és mindenkire előbb szakítok időt, mint saját magamra. Fáj? Majd elmúlik! Kellemetlen? Majd megszokom! De persze nem lehet akármeddig büntetlenül így élni.
Gyeraj Éva fizioterapeuta közel tíz éve foglalkozik szív-és érrendszeri betegségben szenvedőkkel és két éve már, hogy Békéscsaba belvárosában, a Szív utcában várja a gyógyulni, de még inkább a megelőzni vágyókat.
Az egykori Liliomfi, Ujfalusi László 28 év után újra színpadra állította Szigligeti méltán elhíresült darabját a Péter András Gimnázium színtársulatával, a PAGodával. Szerdán este teltház előtt mutatták be remekbe szabott előadásukat a szeghalmi művelődési központ színháztermében.
A szeghalmi központú Layer Kft-nél nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi igények kielégítésére. Így van ez az előregyártott betonelemek készítésénél, de más egyéb területeken is, hiszen a versenyképességhez ma már ez szinte elengedhetetlen.
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital