A rovat további hírei
Dr. Olasz Imre békésszentandrási háziorvos gyermekkori álmát váltotta valóra, amikor tavaly júliusban megnyitotta a Nagy-Magyarország Fogadót. A „multimentes” fogadóban hamisítatlan magyar alapanyagokból készülnek az ételek, a vendégek búbos kemence mellett múlatják az időt, miközben magyar nótákat hallgatnak. Nemsokára pedig élőben, igazi cigányzenekar szolgáltatja majd a muzsikát.
A 44-es főút mellett fekvő Kardos lakóinak csaknem fele tanyán él. Ez nagyon sok plusz feladatot ró az amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő önkormányzatra. A faluban 11-12 százalék körüli a munkanélküliség, kevés az iparűzési adó, de nagyon jók a földek. S ami még optimizmusra adhat okot: a korábbi egy-kettő helyett tavaly már nyolc csecsemő született. Brlás Jánossal, Kardos polgármesterével a 640 lakossal rendelkező község mindennapjairól beszélgettünk.
Volt, aki a kolbászt, volt, aki a pálinkát, és persze volt csak, aki az időt töltötte kellemesen a negyedik alkalommal megrendezett Szeghalmi Disznótoroson, amelynek a tavalyihoz hasonlóan a Városi Sportcsarnok adott otthont február 4-én.
A békéscsabai származású Salamon Lilla és férje, Bagladi Ákos 2016 tavaszán fogták magukat, felmondtak a munkahelyükön, eladták az autójukat, és nyár végén egy hátizsákkal nekiindultak körbeutazni a világot. Félúton járnak.
Ha építettél már házat, tudod, milyen az, amikor egyesével kell keresgélned a szakikat: kőművest, vízvezeték- és villanyszerelőt, festőt, asztalost… Pusztán, mert mindegyikből a legjobbat akarod. Milyen egyszerű lenne, ha megkapnád őket egyetlen csomagban!
A járműiparból került ki az Év Vállalkozója-díj két nyertese az idén Füzesgyarmaton, amelyet immáron hagyományosan, a hatodik alkalommal megrendezett Gazda- és Vállalkozónapok keretében adták át Bíró Józsefnek, a FÜZESTUNING ügyvezetőjének és Galambos Sándor hintókészítő mesternek február 3-án.
Budapest, Gyula és Debrecen után végre Békéscsabán is üzletet nyitott az eMARKT. (x)
Nőből vagyok, ráadásul abból a kategóriából, akinek egy autó kék. Vagy bordó. Márka? Modell? Motor? Lóerő? Viccelsz velem? Ám csütörtökön, amikor a Skoda bemutatta a legnagyobb medvéjét, nem tudtam nem elejteni egy szolid wow-t.
Nőből vagyok, ráadásul abból a kategóriából, akinek az autó kék. Vagy bordó. Márka? Modell? Motor? Teljesítmény? Viccelsz velem? Ám csütörtökön, amikor a Skoda bemutatta a legnagyobb medvéjét, nem tudtam nem elejteni egy szolid wow-ot.
Budapest, Gyula és Debrecen után végre Békéscsabán is üzletet nyitott az eMARKT.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Nyerjen utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!

Étel ital