A rovat további hírei
Biharugrán ritkán fordul meg annyi vendég, mint ahányan szombaton eljöttek, hogy részt vegyenek a VII. Bihari Táj Napján. Az érkezőket zöldellő táj, színes madárvilág, régi korokat megidéző népi játszótér és finom ételek várták. Traktorral barangolhatták be az ugrai halastavakat, pallón haladva ismerhették meg a mocsárvilág rejtelmeit.
Élettel teltek meg szombaton a Dévaványai-Ecsegi puszták. A környező és távolabbi településekről is sokan látogattak el a Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontba, ahol a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság, Dévaványa Város Önkormányzatával karöltve, immár negyedik alkalommal rendezte meg a Túzokfesztivált. Ugyanezen a napon a Dévaványa és Ecsegfalva között fekvő Kőmagtári táblán letették annak az állattartó telepnek az alapkövét, amely 800 millió forintból épül meg, 100 százalékos Európai uniós támogatással.
Bivalypörkölt, túzoksör és természetesen sok-sok látnivaló várta szombaton Dévaványán a IV. túzokfesztivál vendégeit.
Sorozatunkban ezúttal a békésszentandrási Mezőmag Kft-hez látogattunk el. Gazsó János, a cég ügyvezetője egy traktoros testvérpárt javasolt a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre. Tóth Sándor és Tóth Zoltán nemcsak a főnökeik elismerését vívták ki, hanem kollégáik is felnéznek rájuk.
Videó-sorozatunk legújabb epizódja az oktatásba kukucskál be. Szigeti Anna tévésünk Kovács Zsuzsannával, a Gyulai Szakképzési Centrum (GySzC) főigazgatójával beszélget – még mindig az Árpád sor 28. szám alatti szerkesztőségünkben.
Videó-sorozatunk legújabb epizódja az oktatásba kukucskál be. Szigeti Anna tévésünk Kovács Zsuzsannával, a Gyulai Szakképzési Centrum (GySzC) főigazgatójával beszélget – még mindig az Árpád sor 28. szám alatti szerkesztőségünkben.
Kiváló kétkezi munkásokat bemutató sorozatunk mai főszereplője Neibort István, a gyomaendrődi Skylotec Hungary Kft. raktárvezetője. Munkáját rendkívüli precizitás és megbízhatóság jellemzi, ezért javasolták őt a cég vezetői a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre.
A Békés megyei cégek kiváló dolgozóit bemutató sorozatunk mai helyszíne Gyomaendrőd. Vodova János és Hornok Béla, a munkabiztonsági felszereléseket gyártó, német tulajdonban lévő Skylotec Hungary Kft. vezetői két dolgozót javasoltak a jelképes „Kiváló dolgozó” elismerésre. Közülük elsőként Gyuricza Istvánné Marikát mutatjuk be, aki minőségi végellenőrként dolgozik.
Minderről bővebben a békéscsabai Bartolák Marcsi mesél nekünk – Szigeti Anna mikrofonján keresztül, a Virtuális gasztronómiai kirándulás a Frankó Tanya és Haluskaház körül… munkacímű videónkban.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom