A rovat további hírei
Megyejárás: a hír6.hu csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el, ahol a Körös Étterem és Szállodát tulajdonosai, Tímár András és felesége mutatták be.
Megyejárás: a hir6.hu csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el, ahol a Skylotec Hungary Kft. tevékenységét Vodova János ügyvezető igazgató mutatta be.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal Gyomaendrődre látogatott el. Várfi András polgármester vezetésével jártuk körbe a települést.
A Hír6 megyejárása során ezúttal Békésre látogatott el, ahol a Gingerbread Kft. tevékenységét Pusztai Imre tulajdonos mutatta be.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal Békésre látogatott el, ahol a Békési Temetkezési Kft. tevékenységét Rácz Attila ügyvezető igazgató mutatta be.
Megyejárás: a hír6.hu Békésre látogatott el, ahol az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. tevékenységét, gyártmányait Patkás János ügyvezető igazgató mutatta be.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal Békésre látogatott el, ahol a 2007-ben teljesen felújított Dübögő Hotel és Éttermet Szabó Zoltán étteremvezető mutatta be.
Megyejárás: a Hír6 csapata ezúttal a békési járásban lévő Békésre látogatott el. Izsó Gábor polgármester vezetésével jártuk körbe a települést.
Meghatározó üzeme és exportálója a magyar baromfi-feldolgozó iparnak a mezőkovácsházi Pannon Mezőgazdasági és Szolgáltató Lúd Kft. Megyejárásunk soros állomásán kiderült, a cég a település legnagyobb adófizetője, 2011-ben 11 milliárd forintos forgalmat bonyolított le.
Nem keverendő össze a jóval később létrejött Dumaszínházzal (comedy central), különben is nagy barátságban vannak Hadházi Lászlóékkal. Már 21 éves a többek között Hunyadi 88 díjjal kitüntetett mezőkovácsházi Békés Megyei Hunyadi János Közoktatási Intézmény fenntartásában működő DUMA’Színház. Megyejárásunk során Duma Zsolt intézményegység-vezetőhelyettessel, az alapfokú művészetoktatási intézmény vezetőjével, a színház alapító-névadó, szellemi és szakmai, művészeti vezetőjével beszélgettünk.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.100 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!

Utalvány
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány