A rovat további hírei
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap reggeli sajtótájékoztatóján számolt be a sérültek állapotáról és a tegnap óta történt fejleményekről. Elmondta: jelenleg hat sérültet ápolnak kórházban, közülük kettőt még nem tudtak biztosan azonosítani.
Tahi-Tóth László rosszul lett a szombat esti előadásán, mentő vitte el a József Attila Színházból. Olvasónk információját a színház részéről is megerősítették. A mentők egyelőre nem tudtak felvilágosítást adni az állapotáról.
Kihúzták az ötös lottó és a Luxor nyerőszámait.
Vasárnap estig a Kárpát-medence időjárásában lényeges változás nem várható, de egyre többfelé képződik köd, amely tartósabban is megmarad.
A három napja történt lavinakatasztrófa áldozatait továbbra is keresik, még találhatnak túlélőket.
Zömében a Színyei Merse Pál Gimnázium diákjai és tanárai ültek azon a buszon, amely éjjel kigyulladt Verona mellett, 16 utas a tűzben életét vesztette, sokan megsérültek. Az MTI kronológiája szerint 1999-ben volt ennél súlyosabb buszbaleset külföldön, a legtöbb tragédia Ausztriában történt.
Az égő buszra is visszament, és súlyosan megsérült a magyar diákokkal utazó testnevelő.
A család kérésére szűk körben búcsúztatták a Farkasréti temető ravatalozójában Klapka Györgyöt, csak később csatlakozhattak a temetési menethez tisztelői, ismerősei. Klapka György egyik utolsó kívánsága az volt, hogy cigányzenész kísérje utolsó útjára – tudósított a pénteki RTL Híradó.
Szombat estig a Kárpát-medence időjárását anticiklon határozza meg.
Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki az extrém hideg és a tartós sűrű köd veszélye miatt.
Nyerjen mobilt az INFOshop Békéscsabától!
Nyerjen! 22.500 Ft értékben!

mobilt az INFOshop Békéscsabától!

Műszaki cikk
A széken ülő nő a Jókaiban!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

A széken ülő nő a Jókaiban!

Kultúra
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 2.000 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital