A rovat további hírei
Azt hihetnénk, biztonságban vagyunk, ha csak a Google Play áruházból töltünk le alkalmazásokat. Sajnos ez élet néha rácáfol erre.
A következő 36 órában a Kárpát-medence egy frontrendszer hatása alá kerül, ennek köszönhetően igen nagy, 10 fokot meghaladó hőmérséklet-különbség alakul ki az országban.
Bruttó hétmilliárd forintot vitt el nemrégiben egy szerencsés játékos az EuroJackpoton, ami minden idők eddigi legnagyobb magyar lottónyereménye. A Szerencsejáték Zrt. legújabb kutatásából kiderül, mit tennének a magyarok a nyertes helyében, és mire használnák fel a nyereményt.
Ugye, emlékeznek még arra a zseniális BBC-felvételre, ahol az épp a koreai fejleményekről interjút adó Robert Kelly két gyermeke bekolbászol a képbe?
Az edzést ragályossá tudják tenni a közösségi oldalak.
Kettészakad az ország időjárása: csaknem 20 Celsius-fok különbség a keleti és a nyugati országrész között - hívta fel a figyelmet szerdán Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A szabadon engedett Fagyival őrkutyák végeztek egy gyártelepen.
Az év első két hónapjában 2,2 százalékkal kevesebb gyermek született, mint az előző év azonos időszakában, a halálozások száma pedig 21 százalékkal növekedett 2016. január-februárhoz képest, 1999 óta ez a legmagasabb első kéthavi halálozási érték - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-t.
6 percet késnek a békéscsabai belvárosi parkolóórák!, panaszkodott az egyik olvasónk a minap; ezt egészen pontosan a Szabadság téri, szökőkút melletti kisparkolóban és a Posta közben tapasztalta.
Szerda estig a Kárpát-medence fölé meleg levegő érkezik, kissé még tovább erősödik a nappali felmelegedés.
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás