A rovat további hírei
Hajnalra több helyen képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet, amely szombat délelőtt a legtöbb helyen feloszlik és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüthet, de néhol tartósan megmaradhat.
Az információ hasznos, de nem mindenkin segít: a genti egyetem kutatása szerint a kognitív kihívásokkal küzdők még azután is ragaszkodnak az álhírekhez, ha megmondják nekik, hogy álhírekről van szó - olvasható az index.hu-n.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
A Facebook és a Twitter működése nem felel meg az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak. Történtek előrelépések, a vizsgált közösségi médiavállalatok közül kettő, a Facebook és a Twitter működése azonban továbbra sem felel meg teljes mértékben az uniós fogyasztóvédelmi szabályoknak - közölte csütörtökön az Európai Bizottság.
A nyolcórás munkanap elavult, nem hatékony megközelítése a munkának. Ha produktív szeretnél lenni, más megközelítésre van szükség. A nyolcórás munkanapot még az ipari forradalom idején alkották meg, hogy csökkentsék a munkások munkaidejét, akik akkoriban jóval többet dolgoztak ennél. Ez áttörés volt. a korábbinál sokkal humánusabb megoldás. Viszont mostanra nem igazán hasznos, inkább visszatartja az embereket. Travis Bradberry, a Forbes.com külsős szakértőjének gyűjtése.
Nem sikerült megtalálni a Kubában rejtélyesen megbetegedett amerikai diplomaták egészségkárosodásának okát vagy okait - áll az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) szerdán este nyilvánosságra hozott jelentésében.
Úgy tűnik, mintha az egész világ kriptopénzt akarna bányászni, mindenesetre naponta érkeznek a hírek az újabb és újabb illegális esetekről.
A tesztelőknek a hét négy napján kell majd csokoládét kóstolniuk.
Az okosan, hatékonyan vitatkozó pároknak tízszer nagyobb esélyük van egy boldog kapcsolatra, mint azoknak, akik a szőnyeg alá söprik a kényes témákat - állítják egy csaknem ezer felnőtt megkérdezésével végzett felmérés készítői.
A német koalíciós kormányzás egyik feltétele lehet a bérintézkedés.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra