A rovat további hírei
Kedd estig a Kárpát-medencében továbbra is az anticiklon hatása érvényesül, folytatódik az ilyenkor megszokottnál több fokkal enyhébb idő.
Átlagosan napi két órát töltenek közösségi oldalak előtt és az életük felét már online térben élik az úgynevezett Z generációhoz tartozó magyar fiatalok, akik már többet kommunikálnak az interneten, mint személyesen - ismertették egy friss kutatás eredményeit az M1 aktuális csatornán vasárnap.
Meteorológiai kuriózum az Ophelia hurrikán, amely hétfőn éri el a Brit-szigeteket, mert a tudományos adatgyűjtések szerint nem volt még ilyen erős, Európa felé tartó hurrikán - mondta Tóth Tamás, az M1 aktuális csatorna meteorológusa az MTI-nek vasárnap.
A következő napokban is marad a napos, az ilyenkor megszokottnál több fokkal melegebb idő: többfelé 24-25 Celsius-fok is lehet; a hétvégéig csapadék sem várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Vakvezető kutya, fehér bot, közlekedési és tájékozódási technikák, speciális programok a számítógépen és a mobiltelefonon. Különböző megoldások, amelyek a látássérült emberek mindennapjait könnyítik meg. Miként szolgálják a technikai fejlesztések az érintetteket, és mit tehet a környezet azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek teljes életet élhessenek? Október 15-e a látássérültek (a fehér bot) nemzetközi napja.
Nézzük tévét, csak nem úgy, ahogyan régen. A web megengedi, hogy a tévét szabjuk a szokásainkhoz és ne fordítva.
Vasárnap estig a Kárpát-medencében sok lesz a napsütés, a hőmérséklet maximuma több fokkal az átlag felett alakul.
Több ezer pingvinfiókával végzett az éhezés az Antarktiszon, mivel a szokatlanul vaskos tengeri jég arra kényszerítette a szülőket, hogy távolabb keressenek táplálékot. A szakemberek pénteki bejelentésükben katasztrofális szaporodási kudarc névvel illetik az esetet.
Levelet szedtünk vasárnap délután a szüleim hétvégi nyaralójában, Szanazugban. (Sok a tölgy, kevés a fű, és a szomszéd bácsival, aki amúgy egy igazi Úr, végre szabadon beszélgethetünk, mert a fő tévedése beült a seprű nyergébe.) Tehát levélszedés…
Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap.
Nyerjen kozmetikai lézeres gép kezelést!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

kozmetikai lézeres gép kezelést!

Egészség
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital