A rovat további hírei
Megérkezett a 6500 méteres magasságban kialakított kettes táborba a Gasherbrum I 8080 méteres csúcsára tartó Klein Dávid és Suhajda Szilárd.
Százezres pénzbírságot kapott két magyar, aki Auschwitzból akart téglát hazahozni. A hétvégén jártak az egykori koncentrációs táborban, és szuvenírként akarták hazahozni a téglákat a krematóriumból.
Az allergiásoknak érdemes a nyaralás előtt tájékozódniuk arról, hogy milyen pollenek és ételek jellemzőek az adott környékre - közölte Nékám Kristóf allergológus az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
A gyáli-csongrádi Hackl Mónika coach, tréner, szupervizor, ThetaHealing oktató és konzulens július 27-29. között thetahealing (spirituális) alaptanfolyamot tart a békéscsabai Napkelet Egészségközpontban (Andrássy út 51.). Nem mellesleg Mónika idén, az év elején, és a nyár elején is, már kétszer-kétszer járt a békési megyeszékhelyen, mi több, szeptemberben is kétszer ellátogat imádott Csabájára. S mi az ő ÚTja? Nem más, mint:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
A következő napokban is változékony lesz az időjárás: a sok napsütés mellett többször várható zápor, zivatar, a szél erős, akár viharos is lehet. Komolyabb lehűlés nem várható, néhol csak 25 fok körül alakulnak a maximumok, a hétvégén viszont akár 33 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Az emberek 93 százaléka elfogadná a robotoktól kapott utasításokat a munkahelyén, és kész együttműködni velük - derül ki az Oracle és a Future Workplace kutatócég közös, MTI-nek küldött felméréséből.
Sok napsütés várható, elvétve fordulhat elő nyárias zápor, zivatar.
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
Hat évvel ezelőtt született és a kórházban véletlenül elcserélt gyermekét követeli vissza egy hanoi férfi, aki idén tavasszal bizonyosodott meg róla, hogy nem vér szerinti gyermekét neveli, és bár az egészségügyi intézmény elismerte, hogy hibázott, a két gyermek még mindig nem került vissza a biológiai szüleihez, mert az egyik édesanya nem hajlandó lemondani a fiúról, akit majdnem hat éve sajátjaként nevel.