A rovat további hírei
Rekordmennyiségű, 20,5 millió hektoliter sört főztek tavaly a csehországi sörgyárak - közölték hétfőn Prágában sajtótájékoztatón a csehországi sörgyárak képviselői. A megelőző évben a sörgyárak 20,1 millió hektoliter sört állítottak elő.
Bízik a jó szereplésben Pápai Joci, aki május 11-én a második elődöntőben lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben Origo című dalával. A magyar versenyző és a kiutazó stáb hétfőn Budapesten sajtótájékoztatót tartott.
Korábban már beszámoltunk egy kiszivárgott értesülésről, miszerint a PayPal, a SpaceX és a Tesla sikere után most egy agy-számítógép interfész megalkotására vállalkozó céget hozott létre Elon Musk. A Wait But Why exkluzív és igen terjedelmes anyagában vált hivatalossá: valóban megalapították a Neuralink céget, amit Elon Musk irányít.
Hétfőn kezdetben több, délután kevesebb napsütésre számíthatunk, jelentéktelen eső északkeleten alakulhat ki.
Több mint 180 ezer fontot (68 millió forintot) fizetett ki egy brit gyűjtő egy Titanic katasztrófáját túlélő stewardess szőrmebundájáért egy szombati nagy-britanniai árverésen.
Bemutatók, programok várták a családokat és a rendőrség munkája iránt érdeklődőket Békéscsabán, a Csabagyöngyében.
Idén sem maradtak magukra a cirkusz fái. A Fővárosi Nagycirkuszban „A Jégbe zárt cirkuszvilág - Antarktisz gyermekei” című jégrevü orosz fellépői és az intézmény dolgozói ebben az évben is fontosnak tartották csatlakozni a Föld napja mozgalomhoz -, április 22 – én rendbe tették a cirkusz 127 fáját és a környezetüket.
Szombatról vasárnapra virradóan észak felől hidegfront vonul át a Kárpát-medence felett, elszórtan okoz esőt, záport, mögötte néhány fokkal hűvösebb levegő áramlik fölénk.
Dobd be magad címmel játékos formában kívánják felhívni a környezetvédők a fiatalok figyelmét az alumínium dobozok szelektív visszagyűjtésének fontosságára a Föld napján.
Magyarország kedvenc színe a kék, de ha az otthonok belső és külső falairól van szó, akkor a világos árnyalatok a legkedveltebbek, ha pedig autóról van szó, a legnépszerűbbnek a fekete számít – többek közt ez derül ki a PPG Trilak első Színtérkép felméréséből. Az, hogy milyen a falak színe, a lakás eladhatóságát és akár az árát is befolyásolhatja.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás