A rovat további hírei
Az 1994-ben mért csúcsot tette zárójelbe.
Úgy tűnik, valóban nincs értelme a kerékpárosok kontra autósok párharcnak.
A karácsonyi ünnepek előtt véradásra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat, országszerte közel négyszáz helyszínen lehet vért adni.
A Merriam-Webster szótár szerkesztői szerint több esemény is közrejátszott abban, hogy idén sokan rákerestek a szóra.
Több mint ezer vendéget hívott meg életét lezáró partijára egy gyógyíthatatlan rákbeteg japán üzletember, hogy köszönetet mondjon nekik és elbúcsúzzon tőlük - írta a BBC News.
A vendégek nagyjából egy óra alatt megismerhetik egy kábítószerfüggő ember életét, a különféle drogok káros hatásait, illetve a gyógyulás folyamatát. Mindezt interaktív, játékos módszerekkel és ingyen.
Kedd estig a Kárpát-medence fölé a nyugat-európai ciklon előoldalán enyhe, váltakozó nedvességtartalmú, majd ismét hidegebb léghullámok érkeznek.
Évente több mint 30 ezren kapják el még mindig a bárányhimlőt, minden 100. érintett kórházi ápolást igényel a kialakult szövődmények miatt.
Több dunántúli járásra másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat a viharos szél veszélye miatt hétfő délután. Az érintett területeken a következő órákban akár 90 kilométer/óránál erősebb széllökések is lehetnek.
Lezuhant egy 62 emeletes házról és meghalt az egyik ismert kínai falmászó, Vu Jungning, akit ezrek követtek a Weibo kínai közösségi portálon látványos rövid videói miatt - írta a BBC hírportálja.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk