A rovat további hírei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 14-én megtartott 20. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták.
A médiahatóság vizsgálja a Hír TV Csintalan Sándor vezette, Vonalban című betelefonálós műsorát az abban elhangzott dal miatt - tudható meg az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) szóvivőjének szerdai tájékoztatásából.
A Katolikus Karitász 6,5 millió forint gyorssegélyt folyósít a burmai (mianmari) ciklon áldozatainak megsegítésére.
Az európai erotikaipar vezető vállalkozása, a Beate Uhse nevezetű kereskedelmi cég üzleteiből még többet zár majd be, ha nem látszik kifizetődőnek fenntartásuk. A német vállalkozás már hat üzletét becsukta Németországban, egy továbbit Hollandiában.
Novemberben átadják az észak-erdélyi autópálya első 35 kilométerét, vagyis a Torda (Turda) és Gyalu (Gilau) közötti szakaszát Kolozs megyében, idézte Szobotka Istvánt, a romániai Országos Útügyi Igazgatóság (CNADN) kommunikációs igazgatóját a kolozsvári Szabadság.
Környezetvédők bírálják Paul McCartney brit zenészt, amiért hajó helyett repülővel hozatott magának egy luxus hibridautót Japánból. Az egykori Beatles tagja vegetáriánus és elkötelezett állatvédő, még bőrből készült cipőt sem hajlandó hordani. A környezetvédelmet is pártolja, most mégis környezetvédők bírálják, ráadásul egy környezetbarát autó ürügyén.
Szakértők szerint nagyszabású gazdasági és politikai reformok része a Kubában bevezetett hangulatjavító intézkedéssorozat, amelynek keretében egyebek mellett ma már számítógépet is vehetnek a szigetország lakói. A Magyarországon akkreditált kubai nagykövet ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy még nincs vége a "túlélést" biztosító rendkívüli időszaknak a Karib-tengeri szigetországban.
A konfliktusok közvetítésénél a tudósítás hangneme ugyanolyan fontos, mint a híradás megbízhatósága - hangsúlyozza a brit BBC alapelveit és a két és fél évvel ezelőtti francia elővárosi zavargások tapasztalatait egybevetve készített tanulmányában egy hazai rádiós újságíró.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 13-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.
A 182 éves Herendi Porcelánmanufaktúra nemzetközi marketingversenyről hozott haza díjat.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.100 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék