A rovat további hírei
Elképzelhető, hogy lesznek magyarverések a Vajdaságban azt követően, hogy a magyar kormány szerdán elismeri független államként a Szerbiától elszakadt Koszovót - mondta Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke kedden Budapesten. Hozzátette: reméli, hogy ez nem történik meg.
Vízzel hűsít egy elefántot egy gondozó a bangkoki Duszit Állatkertben 2008. március 18-án. Thaiföldön melegszik az idő mert az országban kezdődik a nyár.
A kifutópálya javítási munkálatai miatt szombattól szerdáig bezár a kolozsvári nemzetközi repülőtér, ebben az időszakban a marosvásárhelyi repülőtéren bonyolítják le a forgalmat - jelezte keddi számában az erdélyi Krónika.
Virágvasárnap délután az Arad-belvárosi katolikus templomban megtartott nagyböjti koncerttel felavatták a partiumi város híres egyházi épületének díszkivilágítását - írja keddi számában a Nyugati Jelen.
Az Európai Bizottság hétfőn jóváhagyta a DVB-H (Digital Video Broadcasting Handheld) nevű, mobil televíziózást lehetővé tevő műszaki szabványt.
Közös konferenciát rendeznek szerdán Budapesten a halál utáni életről a Faludi Ferenc Akadémia és a Tan Kapuja Buddhista Főiskola közös szervezésében - mondta el az MTI-nek Hankovszky Anikó, az előadássorozatot szervezője.
Világviszonylatban a papok és a szeminaristák száma továbbra is növekszik, de nem olyan mértékben, mint a katolikus népesség - jelentette be a Szentszék sajtóirodája, miután bemutatták XVI. Benedek pápának az Annuario Pontificio, vagyis a pápai évkönyv idei kiadását. A kötetben szereplő adatok a világegyház 2006. december 31-i állapotát rögzítik.
A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata, 2008. március 17-én elindította első amatőr fotópályázatát, amelyre 18 európai országból, többek között Magyarországról is várják a jelentkezőket.
A 30 gazdaságilag legfejlettebb ország közül Magyarországon a legkisebb a bér vásárlóerő-paritáson számolva - írja a FigyelőNet. A forintra átváltva havi 136 ezer forint majdnem negyede az első helyre rangsorolt dél-koreai bérnek, az amerikaiak háromszor keresnek többet.
Tüntető tibeti buddhista szerzetest vesznek őrizetbe nepáli rendőrök az ENSZ katmandui irodája előtt 2008. március 17-én, amikor több százan követeltek nemzetközi vizsgálatot az elmúlt napok tibeti tiltakozó megmozdulásainak elfojtásáról. Tibet függetlenségéért március 10-én, a kínai uralom elleni tibeti felkelés kirobbanásának 49.évfordulóján kezdődtek tüntetések Tibetben és több kínai városban, a halálos áldozatok száma a kínai hatóságok szerint tíz, a tibeti emigráns kormány szerint legalább nyolcvan.
Nyerjen családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!

Szolgáltatás
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.600 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás