A rovat további hírei
Németországban sok üzlethálózatnál "napi rutin" a dolgozók törvénytelen megfigyelése a Stern magazin beszámolója szerint. Többek között a Penny, a Netto, a Norma, a Rewe, a Tegut, a Hagebau, a Famila üzleteiben figyelik titokban a dolgozókat - írta a lap a birtokában lévő mintegy 150 jegyzőkönyvre hivatkozva. Korábban a lap a Lidl, illetve az Edeka és a Plus üzleteiben tárt fel ilyen eseteket.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 16-án megtartott 16. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták.
Csak az oroszok és a bolgárok boldogtalanabbak a magyaroknál, a legboldogabbak a dánok és a svájciak Európában - derül ki a TÁRKI felméréséből.
Bontott kamionok és a (nem feltétlen)hozzájuk tartozó reklámtábla egy békéscsabai autókereskedésnél, 2008. április 16-án, szerdán.
A már évek óta folyó panelprogram során egymás után újulnak meg a lakótelepek szürke, jellegtelen épületei. A Szegeden szombaton első ízben megrendezendő Panel Reneszánsz Fesztivál szervezői azonban úgy vélik, mit sem ér egy ilyen városképfejlesztési folyamat, ha az nem jár karöltve e városrészek kulturális életének megújításával.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 15-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.
Brüsszel leállíttatta a szlovák sertéskivitelt, miután Szlovákiában sertésvész ütötte fel a fejét.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 14-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.
Kanada évről évre jelentősebb szerepet tölt be a magyarországi beutazó forgalomban, az országból egyre többen látogatnak hazánkba. 2007-ben a kanadai vendégek több mint 60 000 vendégéjszakát töltöttek el Magyarországon.
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint az április 13-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki:
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő