A rovat további hírei
A labdarúgó Eb idején Hegyeshalomnál és Fertődnél magyar területen folytat szúrópróbaszerű határforgalmi ellenőrzést az osztrák rendőrség ugyanolyan jogkörrel, mintha Ausztriában járna el - mondta Kövér András ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitányi biztosa szerdán a hegyeshalom-nikkelsdorfi magyar-osztrák rendészeti együttműködési ponton tartott sajtótájékoztatón.
A kevevári (Kovin) Ratko Konstantinović árulja az általa alapított Új Vajdaság elnevezésű pártot - írja a Vajdaság Ma. A 2002. október 11-én megalakított pártot hivatalosan is bejegyezték. Konstantinović korábban az Új Szerbia (NS) tagja volt.
A szibériai folyók vizének egy részét déli irányba kell folyatni, és Oroszországnak a közép-ázsiai országokba vizet kell eladni, ez olyan hatalmas bevételt jelentene, hogy a mintegy 25 milliárd dolláros költség miatt nem is kell aggódnia a kormánynak, állítja Jurij Luzskov moszkvai polgármester.
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a június 3-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták:
Bejelentették az Acer Aspire One-t, amely a legkorszerűbb takarékos processzorral és az Asus Eee PC-nél olcsóbb árakkal igyekszik bevenni az olcsónotebook-piacot - derül ki az origo.hu cikkéből.
Vértes Róbert kínai turisztikai attasé szerint három-négy éven belül akár 50-60 ezer turista is érkezhet évente Kínából Magyarországra. Az MTI-nek nyilatkozva kedden úgy vélekedett, ebben nagyon sokat segíthet a most lezárult Kínai Magyar Évad is.
Magyar nagykövetség nyílt kedden a belorusz fővárosban, Minszkben - tudatta a Külügyminisztérium szóvivői irodája az MTI-vel.
Közeledik a sajtóban lex Mol néven emlegetett magyar szabályozás európai bizottsági vizsgálatának vége, derült ki Veres János pénzügyminiszter és Charlie McCreevy uniós biztos keddi nyilatkozataiból.
Nem szolgált új információkkal Magyarországról az Európai Bizottság konvergenciajelentése, illetve az európai uniós tagországok pénzügyminisztereinek arról folytatott keddi eszmecseréje, jelentette ki Veres János pénzügyminiszter a luxemburgi találkozót követően.
Magyarország és Szlovénia területén nyolc települést és mintegy 2000 hektár mezőgazdasági területet véd meg az áradástól a közös határhoz közeli Zalaszombatfán, a környezetvédelmi miniszterek által kedden közösen felavatott Kebele-árvíztározó.
Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!

Szabadidő
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen és táncoljon a GM Tánciskola felnőtt tanfolyamán!
Nyerjen! 26.000 Ft értékben!

és táncoljon a GM Tánciskola felnőtt tanfolyamán!

Szabadidő