A rovat további hírei
A német Porsche élén álló Wendelin Wiedeking a világ legjobban fizetett autós vezetője az Automobilwoche beszámolója szerint.
Két év óta, vagyis a Vir-szigeti bontások után jelentősen csökkent az érdeklődés a magyarok részéről a horvátországi, főként adriai ingatlanok iránt - derült ki szakemberek véleményéből.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 19-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták:
Az autonómia kivételével az anyaországban élőkhöz hasonló kívánságokat fogalmaznak meg a vajdasági magyarok. Egeresi Sándor, a Vajdasági Képviselőház alelnöke a Vajdaság Mának adott interjújában értékeli az elmúlt két parlamenti ciklus eredményeit, Vajdaság tartomány és az ott élő magyarság kilátásait.
Több mint 250 millió európai használja rendszeresen az internetet az információs és kommunikációs technológia terén elért eredményeket értékelő európai bizottsági jelentés szerint, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Brüsszelben.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 18-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.
A magyar miniszterelnök támogatásáról biztosította a NATO főtitkárának azt a kezdeményezését, hogy az Albániával és Horvátországgal folytatott csatlakozási tárgyalásokat mielőbb kezdjék meg és lehetőség szerint nyár előtti zárják le.
Egy napos magyarországi látogatást tesz jövő kedden a finn miniszterelnök: Matti Vanhanen és vendéglátója, Gyurcsány Ferenc tárgyalásán energia- és klímapolitikai kérdések lesznek a középpontban.
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital