A rovat további hírei
Milyen érdekes is egy pici gyermek számára! Ebben a videóban láthatjátok, ahogy egy kislány megéli ezeket a pillanatokat apa kezében. A garázsból figyelik egy ideig az esőt, majd, az apuka egy nagyon muris dolgot tesz: lányával a kezében kiszalad a zuhiba. Nagyon aranyos a kicsi, ahogy folyton kéri édesapját, hogy újra menjek ki. Ismerős a szituáció?
A repülő ablakából nézni az aprónak tűnő városokat, a vonatból az elsuhanó fákat, az autóban hátrafelé fordulni az anyósülésen a térképpel, mert arra van észak…
A Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület szombaton immár harmadik alkalommal rendezte meg barátságos agility bajnokságát - Hangulatok, benyomások, pillanatképek...
"A zárónapi pontos adatok még hiányoznak, az azonban biztos, hogy több mint 430 ezren látogattak ki az idei Sziget fesztiválra. Gerendai Károly főszervező az MTI-nek vasárnap este elmondta: újabb rekord született, és a végső szám akár a 440 ezret is elérheti."
Bár hazánk időjárásában továbbra sem várható jelentős változás, a felső légkör kiszáradásával egyidejűleg azonban egy-két fokkal melegebb levegő érkezik térségünk fölé. Ennek köszönhetően szerdán, bár nem sokkal, de tovább erősödik a nappali felmelegedés, a hőség legalább jövő hét elejéig kitart.
2001 és 2012 között épp egy tucatnyiszor rendezték meg a Békéscsabai Lecsófesztivált, amelyet augusztus 21-22-e között, a CsabaPark védőszárnyai alatt Békéscsabai Kolbászos Lecsófesztivál néven újratöltenek. Ez ügyből kifolyólag a szervezők pénteken sajtótájékoztatót tartottak a főtéri posztyenkás ház melletti ad hoc lecsókonyhában.
Reggeli és mennyei desszert három perc alatt - kettő az egyben.
Békéscsaba önkormányzata a Munkácsy Mihály Múzeummal karöltve idén is megrendezi a Munkácsy Torta 2015 elnevezésű eseménysort. A versenyre három cukrászmester (Balogh Lászlóné Jetty, Galgóczi László és Sárkány Mihály) nevezett, akiknek a „sorsa” szerdán dől(t) el a múzeumban. A nyertes tortát a nagyközönség is megkóstolhatja augusztus 20-án. P.S. Balogh Lászlóné - Bársonyos álom (6. kép) nevű kompozíció nyert.
Ha motoros találkozó van, akkor 150 kilométeres körzetben nem lehet másik – hangzott el többek között ez is szombaton a nyolcadik alkalommal megrendezett Békési Motoros Találkozón, a Dánfoki Üdülőközpontban. A jamboree Békési Motoros Baráti Kör munkásságának és szervezésének köszönhető, amely a baráti kör magalapításával majdnem egyidős.
És vajon milyen érzés az őszt megidéző, kopogó esőben a kánikuláról írni? Hát persze, hogy sirályi! (Július 22-26. között a Balatonnál jártunk.)
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerje meg a Lak-Alarm Kft. 10.000 Ft-os utalványát!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Lak-Alarm Kft. 10.000 Ft-os utalványát!

Utalvány