A rovat további hírei
Térségünkben megváltozik az uralkodó áramlás, nyugatias szelekkel enyhébb, de nagyobb nedvességtartalmú légtömegek érkeznek, ezért főleg éjjel többfelé lehet havazásra számítani.
A hideg időjárás hatására tovább hízik a Balaton jege - írta Facebook-oldalán szerdán az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Ha megtörtént a baj, nagyjából mindössze 10 perce van arra, hogy valahogy kihúzza magát a jeges vízből, mert az izmai addig lesznek működőképesek. Ha nem cselekszik, egy óra alatt az eszméletét is el fogja veszíteni. Van megoldás, 10 lépésben és egy videó segítségével mutatjuk, hogyan mentheti meg az életét, ha beszakad ön alatt a jég.
2015-ben olyan sokan haltak meg az előző évhez képest, hogy 1993 óta először ismét csökkent a várható élettartam. A halálozás tekintetében záródik az olló a nők és a férfiak között, amit a KSH a megváltozott női szerepekkel magyaráz.
Akkora a hideg, hogy egy róka odafagyott a stéghez a népszigeti hajójavítóban. A szerencsétlen állatot az Állatmentő Liga mentette meg kedden, a farkát biztosan amputálni kell, még küzdenek, hogy a lábát megmentsék.
Kétkomponensű kézfogós-átadós történés zajlott kedden a békéscsabai TopLaptop Kft. Gyóni Géza utcai üzletében. A csatasorba álló helyi média zászlóshordozóin kívül gyulai tollforgató is érkezett a csabai eseményre. De miért? Vagy inkább: De-miért? Hamarosan kiderül. Például lejjebb!
Feltűnt-e, hogy szeretett városunk, Békéscsaba, nem bővelkedik utcai szemetesekben.
Péntektől vasárnapig rendezi meg a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) partnerszervezeteivel együttműködve a Magyarországon telelő ragadozómadarak éves megszámlálását célzó, Országos Sasszinkron elnevezésű programját.
A Kína első emberszerű robotjának tartott Csia Csia képes egyszerű beszélgetésekre és meghatározott arckifejezésekre, ha megkérik rá. Alkotói úgy hiszik, hogy a dolgozó gépek előfutára lehet az országban.
Radikális lépésekre szánta el magát Dubrovnik vezetése, ugyanis az 1979 óta az UNESCO világörökségi védelmét élvező történelmi városmagjában tarthatatlanná vált a helyzet a sok turista miatt - írja a hirado.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó