A rovat további hírei
Éjszaka nyugat felől fátyolfelhők érkeznek.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 9-én megtartott 45. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
Befejezéséhez közeledik a szegedi lézerközpont épületeinek kivitelezése, a következő két év feladata lesz a világon egyedülálló technológia telepítése - közölte a beruházást koordináló ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója szerdán a helyszínen.
Legkésőbb tavasztól koldulási tilalmat vezetnek be az alsó-ausztriai Bécsújhely (Wiener Neustadt) néhány övezetében - közölte az osztrák közszolgálati média (ORF) kedden.
A náci relikviák iránti kereslet miatt került veszélybe egy Szlovéniában honos bogárfaj, amelyet annak idején Adolf Hitlerről nevezett el egy német gyűjtő.
Nagy sikert aratott a montreali La TOHU színházban a magyar Recirquel Újcirkusz Társulat - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.
Az Európában egyre növekvő terrorfenyegetettség és az angolszász országokra jellemző politikai bizonytalanság egyre inkább arra készteti a vagyonosabbakat, hogy a világ zajaitól félreeső, biztonságos helyen keressenek búvóhelyet maguknak. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, ezt meg is találták egy kellőképpen távoli szigeten, ahol a tehenek száma jócskán meghaladja a lakosságét - írja a hvg.hu.
Megmagyarázhatatlan eredetű csengő, néha búgó hangokat hallanak Kanada északi területén az inuit vadászok és halászok. Elmondásuk szerint a hangok mintha a sarki tengerfenékről jönnének.
Jelentős bronzkori várost fedeztek fel régészek Irak északi részén, egy az Iszlám Állam által elfoglalt területektől nem messze fekvő ásatáson - adta hírül az MTI.
Meglepte az első hó hétfő reggel a párizsiakat, akik arra ébredtek, hogy vékony hótakaró borítja a francia fővárost.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Hírek
további friss hírek »