A rovat további hírei
Először ugye nem látszanak a hangyák, majd szép lassan eltűnik az a hatalmas állat – illusztrálta látása elvesztését Ádász István szerdán a Csaba Centerben, a Vakok Egyesülete által szervezett Békés Vaklárma című kampányzáró rendezvényén.
A zenész teaházának volt üzletvezetője tett feljelentést ellene, aki azt állítja, visszafelé pörgött a hely villanyórája. Kozsó mindent tagad.
Mint amikor a hangyabojt ráengedik az elefántra: először ugye nem látszanak a hangyák, majd szép lassan eltűnik az a hatalmas állat – illusztrálta látása elvesztését Ádász István szerdán a Csaba Centerben, a Vakok Egyesülete által szervezett Békés Vaklárma című kampányzáró rendezvényén.
A Kárpát-medence időjárását egyre inkább anticiklon alakítja, csütörtökön sok napsütésre, és a hideg hajnal után a sokévi átlagnak megfelelő maximumra számíthatunk
Csütörtökön ünnepli 90. születésnapját II. Erzsébet királynő.
A Jóbarátok sztárját idén másodszor választotta a világ legszebbjének a People magazin.
Számos, tavasszal virágzó fa szórja a pollenjeit, s az elmúlt napokban elkezdődött a pázsitfűfélék és egyes kora nyári gyomok pollenszórása is - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán az MTI-vel. Egyszerre csaknem húszféle allergén növény pollenje fordulhat elő a levegőben.
Nem tudnak annyi terméket piacra dobni a mobiltelefon-gyártók, amennyit a magyarok ne vennének meg, havonta közel 190 ezer készülék talál új gazdára a következő fél évben – derült ki a Media Markt és az NRC közös kutatásából.
Rágyújtották a házat egy boszorkánysággal vádolt családra Indiában, a bezárt emberek közül hárman elevenen elégtek, öt embert sikerült kimenekíteni. A történet brutalitása ellenére nem számít kirívónak Dzshárkhand államban, ebben az államban ugyanis 12 év alatt több mint kétezer ember esett áldozatul hasonló oknak.
Az eddigieknél több fokkal hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé is, szerdán tovább mérséklődik a felmelegedés. Az érkező levegő nedvességtartalma alacsony, így többórás napsütésre számíthatunk.