A rovat további hírei
Wellness részleggel gazdagodott a békéscsabai Fenyves Hotel, a 170 millió forintos beruházás részleteiről a mai hivatalos átadáson számolt be a szállodát működtető cég ügyvezetője.
A Miss Poledance Hungary 2011-et Pálmaffy Barbara nyerte meg a nemzetközi zsűri egyhangú döntése alapján. A 33 éves édesanya a tornászat és a tánc elemeit ötvözte a krómrúdon.
Közlekedésbiztonsági napot tartott a Körös Volán Zrt. a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal karöltve békéscsabai telephelyén.
Két hónapja alakult Gyomaendrődön a Kurgán Hagyományőrző Egylet, a szervezet „zsenge kora” ellenére máris 21 taggal büszkélkedhet. A társaság rendszerint íjászattal múlatja az időt hetente többször is, de legfőbb céljuk a magyar értékek ápolása.
Az elmúlt hétvégén került sor a 37. Országos Halfőző Versenyre. A szentendrei gasztrofesztiválon részt vett a tavalyi év győztese, a gyomaendrődi Jenei László is.
Szerda óta több ezren álltak már meg a békéscsabai Korzó téren, ahol a Békés Megyei Vízművek Zrt. csapvízzel kínálja a pokoli hőségben frissítőre vágyó járókelőket.
Tizenharmadik alkalommal került sor Gyomaendrődön a Nemzetközi Halfőző Versenyre. A zsűri értékelése alapján a legjobb ételt Jenei László készítette.
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk