A rovat további hírei
Mint amikor a hangyabojt ráengedik az elefántra: először ugye nem látszanak a hangyák, majd szép lassan eltűnik az a hatalmas állat – illusztrálta látása elvesztését Ádász István szerdán a Csaba Centerben, a Vakok Egyesülete által szervezett Békés Vaklárma című kampányzáró rendezvényén.
A Kárpát-medence időjárását egyre inkább anticiklon alakítja, csütörtökön sok napsütésre, és a hideg hajnal után a sokévi átlagnak megfelelő maximumra számíthatunk
Csütörtökön ünnepli 90. születésnapját II. Erzsébet királynő.
A Jóbarátok sztárját idén másodszor választotta a világ legszebbjének a People magazin.
Számos, tavasszal virágzó fa szórja a pollenjeit, s az elmúlt napokban elkezdődött a pázsitfűfélék és egyes kora nyári gyomok pollenszórása is - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán az MTI-vel. Egyszerre csaknem húszféle allergén növény pollenje fordulhat elő a levegőben.
Nem tudnak annyi terméket piacra dobni a mobiltelefon-gyártók, amennyit a magyarok ne vennének meg, havonta közel 190 ezer készülék talál új gazdára a következő fél évben – derült ki a Media Markt és az NRC közös kutatásából.
Rágyújtották a házat egy boszorkánysággal vádolt családra Indiában, a bezárt emberek közül hárman elevenen elégtek, öt embert sikerült kimenekíteni. A történet brutalitása ellenére nem számít kirívónak Dzshárkhand államban, ebben az államban ugyanis 12 év alatt több mint kétezer ember esett áldozatul hasonló oknak.
Az eddigieknél több fokkal hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé is, szerdán tovább mérséklődik a felmelegedés. Az érkező levegő nedvességtartalma alacsony, így többórás napsütésre számíthatunk.
Az anya agyhalála után 55 napig a nő méhében életben tartott, majd a terhesség 27. hetében császármetszéssel megszületett babát engedtek haza egy lengyelországi kórházból, a gyermeknek esélye van a normális fejlődésre - számolt be róla kedden az RMF FM lengyel rádió.
A menekültek nem terhet, hanem ajándékot jelentenek - mondta Ferenc pápa a menekültekről a jezsuita rend által működtetett római Astalli-menekültközpont létrehozásának évfordulója alkalmából kedden küldött videóüzenetében.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség