A rovat további hírei
A nyári időszakban húsz-harminc százalékkal kevesebben adnak vért, mint máskor, ezért véradásra hív a Magyar Vöröskereszt. Augusztus végéig 560 véradóesemény közül választhatnak a segíteni vágyók.
A hétvégén ismét egyre több napsütésre lehet számítani és melegszik is az idő, kezdetben még csak 20, vasárnap viszont már akár 30 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Egy frontrendszer vonul át csütörtök estig a Kárpát-medencén, mögötte a keleti területeken is jelentősen visszaesik a hőmérséklet.
Itt a tökéletes ajándék mindenki számára, aki egy percig sem bírja partnere nélkül vagy távkapcsolatban él.
Magyarország több lépést is tett a múlt héten a Macedóniát érő erős vihar okozta károk enyhítésére - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) szerdán az MTI-vel.
Heves zivatar várható.
A menyasszony apját 10 éve megölték, de az a férfi kísérte oltárhoz, akibe az apja szívét transzplantálták.
Virul a bolha. De nem fülben, hanem a Lecsésin (is). Természetesen a piacról van szó. Ezért, de nemcsak ezért, hanem csak úgy, hogy mégis, mi fán terem a lencsói bolhapiac, tegnap délelőtt úgy döntöttem, hogy a hét éves fiammal és néhány rongyosra nézett DVD-vel a hónom alatt kiugrom a színtérre. Mondanom sem kell, nagy reményekkel vágtunk bele, hogy majd a busás bevételt milyen mézes-mázas nyalánkságokra költjük el. Az ám, Hazám.
Szerda estig a Kárpát-medence térségét eléri egy nyugat felől közeledő hidegfront.
Az egyik gondozó súlyosan megsérült.