A rovat további hírei
Novemberben minden szombaton darulesre várják az érdeklődőket a Körös-Maros Nemzeti Parkban, a kardoskúti Fehér-tónál - adta hírül a kmnp.hu.
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Régen az emlőrák diagnózisa egyenlő volt a halálos ítélettel. Ma már jól gyógyítható a betegség, ha időben észreveszik, de a félelem a nőkben változatlan- írja a hirado.hu
Egy vállalati rendezvényt előkészítő pincér rongálta meg a londoni British Museum felbecsülhetetlen értékű, római kori szobrát. Az eset még decemberben történt, de az intézmény csak csütörtökön adott hírt róla, hozzátéve, hogy a Townley Vénusz szobrot helyreállították.
Egy hanglemezborítóban találták meg John Lennon II. Erzsébet brit uralkodóhoz írt levelét, amelyben megindokolja, miért küldi vissza 1965-ben kapott kitüntetését - adta hírül az MTI.
Nadia Murád és Lamija Aji Basár jazidi emberi jogi aktivistáknak ítélte oda idén az Európai Parlament (EP) a gondolat és véleménynyilvánítás szabadságáért folytatott küzdelem elismerésére létrehozott Szaharov-díjat - jelentette be Martin Schulz, az EP elnöke a testület strasbourgi plenáris ülésén csütörtökön.
Csütörtök estig a Kárpát-medence fölé észak, északnyugat felől szárazabb, kissé hidegebb léghullámok érkeznek, a több napsütés ellenére gyengül a nappali felmelegedés.
A kórház és a rendőrség megerősítette, hogy nem tudták megmenteni az életét annak a tizenegy hónapos kisfiúnak, akit egy légpuskával talált el az apja október 17-én – írja a Dunántúli Napló. A kisgyermek kedden hunyt el.
Kevesebben születtek, de kevesebben is haltak meg 2016 első nyolc hónapjában, mint az előző év azonos időszakában, összességében mérséklődött a természetes fogyás - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-vel.
Élénk vitát váltott ki az Egyesült Államokban, hogy egy Kaliforniában élő, gyógyíthatatlan beteg asszonynak a biztosítótársaság nem volt hajlandó kifizetni a kezelés és a gyógyszerek költségeit, de a kegyes halálhoz szükséges gyógyszert igen.
A magyarok 80 százaléka, ötből négy ember eltörölné az óraátállítást - derült ki a Szallas.hu legfrissebb felméréséből.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség