A rovat további hírei
Origamizni sokan szeretnek, fiatalok és idősek, lányok és fiúk. Van, aki amatőr szinten űzi a papírhajtogatást, és van, aki egészen elképesztő dolgokat tud elővarázsolni egy egyszerű papírlapból. Ilyen az a Békéscsabán élő fiatalember is, aki közel egy éve talált rá erre az elfoglaltságra, és azóta sorra készíti a szebbnél szebb alkotásokat.
A 27. Forma-1-es Magyar Nagydíjon valóra vált egy háromgyerekes gyomaendrődi anyuka nagy álma, személyesen találkozhatott kedvenc sportolójával, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonsóval.
Nem csak a férfiak készülnek a Magyar Nagydíj versenyhétvégéjére: az ország legdögösebb bombázói is rá vannak kattanva az autóversenyre. Olyannyira, hogy Budapest legforgalmasabb kereszteződésében megállították a forgalmat, és grid girl-ökké váltak.
A Körös Volán Zrt. életében immár hagyományosnak mondható az a szombatra kitűzött program, amelyet idén is a Tréning Center területén rendeztek meg. Szarvas Péter a cég vezérigazgatója elmondta: a vezetőség célja az, hogy az összes dolgozó - a családtagokkal és gyerekekkel együtt - egy jó hangulatú napot tölthessen el a Békési út mellett található zöldövezetben.
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra