A rovat további hírei
Jelentős, 80 százalékos utasforgalom-bővüléssel számol Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Ryanair a budapesti piacon öt éven belül - közölte Horváth Evelin marketing vezető szerdán Budapesten.
800 malac sereglett szét, miután Öcsödnél felborult egy kamion. Az állatokért mentesítő jármű érkezik.
Az LH1340-es számú járat a beszállóhelyről a futópálya felé tartott épp, amikor a pilóta rosszullétre panaszkodott. Végül a mentők vitték el, a gép jelentős késéssel, de leszállt Budapesten.
Az erdőben futottak Baranyiék, amikor belebotlottak egy medvepárba. Szerencséjükre a medvék nem foglalkoztak velük.
A hideg levegő újabb hulláma kedd este viharos széllel tör be a Kárpát-medencébe, ezért további lehűlésre, szerdán pedig felhőátvonulásokra számíthatunk.
Tudta, hogy napi 6 óránál többet nem dolgozhatna képernyő előtt? Legalábbis elméletileg, a vonatkozó egészségügyi rendelet szerint óránként 10 percre a munkaadónak biztosítania kell, hogy pihentethesse a szemét.
Tizenkét európai országba, köztük Magyarországra is elhozza a MasterCard az ujjlenyomattal és a szelfivel történő azonosítást a most megjelenő Identity Check alkalmazással. Ennek köszönhetően az eddiginél jóval egyszerűbb lesz az internetes vásárlás/fizetés: sem PIN, sem jelszó nem kell hozzá.
Október végéig lehet szavazni azokra a szociális területen kiemelkedő munkát végző nőkre, akik közül november elején választják ki az idei Aranyanyu Díj győzteseit.
Előzetes bejelentés és sajtókíséret nélkül a földrengés sújtotta közép-olaszországi Amatrice városába látogatott Ferenc pápa kedden - közölte a Vatikán.
Havas eső, hózápor is kialakulhat a hét közepén a Kékesen - közölte az idokep.hu meteorológiai portál.