A rovat további hírei
Hétfő estig a Kárpát-medence fölé egyre szárazabb, hidegebb léghullámok érkeznek, gyengül a nappali felmelegedés, és az eddiginél több helyen kell hajnali fagyra számítani.
A következő napokban is többször kisüt a nap, de olykor erős szélre, esőre is készülni kell. November elsején a fagyzugos helyeken akár mínusz 5 fokig is hűlhet a levegő, a hétvégén viszont akár 15 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Az indiai üzletember kiérdemelte a világ legjobb főnöke címet, nem véletlenül.
Fiatalok, középkorúak, idősek - a csendes gyilkos nem válogat. Megjelenik, elbágyaszt, majd megöl. Tudnánk tenni ellene! Miért nem teszünk?
Felgyorsult a rendszámtáblák kiadása, az N betűvel kezdődők hamarabb elfogytak, mint az M és az L betűsök. Már az is szóba került, mikor tűnik el a 3 betű - 3 szám kombináció.
Vasárnap estig a Kárpát-medence fölé egyre szárazabb, több fokkal hidegebb léghullámok érkeznek, gyengül a nappali felmelegedés.
Hongkongban fizettek érte rekordösszeget.
Egy Zalai megyei kis falu kieső részén vett házat pár hónapja, ahová csak néha járt.
A jövő héttől az Ötös- és a Hatoslottó, a Skandináv lottó, a Joker és a Puttó játékok szelvényeiért is többet kell fizetni, de ezzel párhuzamosan magasabbak lesznek a nyeremények is.
Vasárnap kezdődik a téli időszámítás: hajnali 3 órakor kell visszaállítani az órákat 2 órára. Az átállás érinti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a MÁV egyes járatait is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó