A rovat további hírei
A facebook előszeretettel emlékeztet az idő múlására, és megjeleníti az adott naphoz kötődő emlékeinket. A tegnapi naphoz nálam egy három évvel ezelőtti bejegyzés jelent meg: „De anyaaa, hiszen tudod, mennyire szeretem a KRESZ-parkot!”. Ez pedig azóta sem változott. Sőt.
A Jókai Színház színművészeinek közreműködésével rendeztek gálaműsort Békéscsabán, a Szigligeti utcai óvoda immár két éve bezárt uszodájában. A jótékonysági akció teljes bevétele hozzájárul az intézmény tanmedencéjének felújításához. A támogató jegyek értékesítéséből eddig közel 300 ezer forint gyűlt össze.
Ők még félnek a saját árnyékuktól. És mi?
Óriási sikernek tűnik egy új, ingyenes mobilalkalmazás, amelyet arra fejlesztettek, hogy a szerettünk útját virtuálisan követni tudjuk, mikor egyedül megy valahová. A Companion Safety névre keresztelt appot a Michigani Egyetem diákjai fejlesztették, és tulajdonképpen arra jó, hogy senkinek ne kelljen sötétben, veszélyes helyeken kószálnia anélkül, hogy bárki ellenőrizni tudná, minden oké-e vele. A követőrendszer megkérdezi használóját, ha letér a várható útjáról, elesik, meglökik, futni kezd vagy kihúzza a fülhallgatóját telefonjából, hogy minden oké-e vele, a választ (vagy annak hiányát) pedig továbbítja az app másik végén állónak. (forrás: index.hu)
A KIT Makett Klub rendezésében zajlott a hétvégén a 21. Nemzetközi Makett Kiállítás és Versenyt Békéscsabán. A megmérettetést 37 kategóriában hirdették meg. Idén több mint 320 versenymunkát és több száz makettet állítottak ki.
Milyen érdekes is egy pici gyermek számára! Ebben a videóban láthatjátok, ahogy egy kislány megéli ezeket a pillanatokat apa kezében. A garázsból figyelik egy ideig az esőt, majd, az apuka egy nagyon muris dolgot tesz: lányával a kezében kiszalad a zuhiba. Nagyon aranyos a kicsi, ahogy folyton kéri édesapját, hogy újra menjek ki. Ismerős a szituáció?
A repülő ablakából nézni az aprónak tűnő városokat, a vonatból az elsuhanó fákat, az autóban hátrafelé fordulni az anyósülésen a térképpel, mert arra van észak…
A Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület szombaton immár harmadik alkalommal rendezte meg barátságos agility bajnokságát - Hangulatok, benyomások, pillanatképek...
"A zárónapi pontos adatok még hiányoznak, az azonban biztos, hogy több mint 430 ezren látogattak ki az idei Sziget fesztiválra. Gerendai Károly főszervező az MTI-nek vasárnap este elmondta: újabb rekord született, és a végső szám akár a 440 ezret is elérheti."
Bár hazánk időjárásában továbbra sem várható jelentős változás, a felső légkör kiszáradásával egyidejűleg azonban egy-két fokkal melegebb levegő érkezik térségünk fölé. Ennek köszönhetően szerdán, bár nem sokkal, de tovább erősödik a nappali felmelegedés, a hőség legalább jövő hét elejéig kitart.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital