A rovat további hírei
Legalább 1800 véradóra lenne szükség a retró véradáson, amelyet országszerte hat helyszínen tartanak szombaton.
Elismerve a népszerű fitneszguru érdemeit a testmozgás és a fogyás népszerűsítésében, Novák Hunor orvos és Csupor Dezső gyógyszerész, a Szegedi Egyetem docense nyílt levélben kérte számon Norbit, hogy miért oszt meg 1 millió követővel rendelkező Facebook-oldalán tudományosan cáfolt tévhiteket. – Norbi válaszolt.
Fáradjon el a bejrúti nagykövetségre, ott megcsinálják az útlevelét, üzeni a Szíriában rekedt nőnek a magyar külügy. 225 km-t kéne csak megtennie három lányával egy bombázásoktól védettebb, de polgárháborús területen. Pedig volt már több eset, hogy a magyar állam hazahozott külföldön rekedt magyarokat, legutóbb Tóásó Elődöt Bolíviából.
Több százezer embert téveszt meg a Norbi Update – állítja Novák Hunor orvos és Csupor Dezső gyógyszerész, a Szegedi Tudományegyetem docense. A szakemberek arra kérik a népszerű fitneszgurut, hogy egy hétig egyen citromot, és korrigálja a tévedéseit.
Kelepcébe került egy magyar nő, aki 16 éve él Szíriában. Férjét lecsukták, beleegyezése nélkül pedig nem tudja megújítani a családtagok lejárt magyar útleveleit. Fél, hogy városukban, Hamában is elkezdődnek a légitámadások.
Egyetlen egy darab sem marad a 2012. január 13-án sziklazátonyra futott és elsüllyedt Costa Concordia olasz tengerjáró hajóból, amely vázának utolsó részeit a genovai kikötőben csütörtökön kezdték el szétszedni.
A Kárpát-medence időjárását eleinte anticiklon alakítja, majd ennek peremén észak felől egy gyenge hidegfront közelíti meg hazánkat. Helyenként több felhő jelenik meg az égen, északon, északnyugaton egy-egy zápor, esetleg gyenge zivatar is kialakulhat.
Amikor a természetet bántalmazzuk, az embereket is bántjuk, a bolygónk elleni bűnöket meg kell gyónni, a föld irgalmasságért kiált - irta Ferenc pápa a teremtett világért szeptember elsejére meghirdetett imanapon kibocsátott üzenetében, amelyet a Vatikán csütörtökön közölt honlapján.
Elkezdődött a szarvasbőgés a gímszarvasállományáról híres gemenci erdőben, ahol két hétvégén a természetbarátok erdei vasúttal és lovas fogattal is kirándulásokat tehetnek.
Október 31-éig kell érvényesíteni a diákigazolványokat - hívta fel a figyelmet a Budapesti Békéltető Testület az MTI-hez csütörtökön megküldött közleményében. A testület jelezte azt is, hogy az utazási kedvezményeket csak érvényes diákigazolvánnyal vagy ideiglenes diákigazolványnak minősülő igazolással lehet igénybe venni.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital