A rovat további hírei
Nem, nem pikáns bulvártémáról vitatkoztak egy konferencián Manchesterben, Nagy-Britanniában. Tetszik, vagy sem, a téma mára aktuálissá vált - írja a híradó.hu.
Töretlen a turista állami horgászjegy népszerűsége: a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) speciális, 90 napos horgászjegyét augusztus végéig 6470-en váltották ki, már most meghaladva ezzel a tavalyi egész éves igénylések számát.
Budapestre "költöznek" két napra a magyarországi erdők, amelyeket pénteken és szombaton interaktív programokon és színes műsorok kíséretében ismerhetnek meg az érdeklődők az Erdővarázs című rendezvényen, Budapest belvárosában.
Mert könnyen rád állhatnak. Ez történt velem is tegnap a békéscsabai a Dedinszky Gyula utcában. Történetesen a Jankay suli előtti, az útra merőlegesen kialakított parkolónak látszó parkírozón hagytam egy jó negyedórára a kocsimat. (A kórházba mentem.) Aközben, hogyhogy nem, rám állt egy másik autó, aki kvázi lezárta a menekülési útvonalamat. A helyzet több mint egy parasztparkolós cucc.
A sok napsütés mellett pénteken is időnként megnövekszik a felhőzet, csapadék nem várható.
Csütörtök estig a Kárpát-medence időjárásában nem lesz változás, folytatódik a szeptemberi nyár.
A következő napokban is komoly panaszokat okozhat a parlagfű, a növény pollenjére allergiások tüneteit sok esetben csak a gyógyszeres kezelés képes valamelyest csillapítani - olvasható az Országos Közegészségügyi Központnak az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.
Világszerte 28 millió olyan gyerek él, aki háború és más veszélyek miatt otthona elhagyására kényszerült. 17 millióan saját hazájukban, 11 millióan pedig külföldön kerestek menedéket - derült ki az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) friss jelentéséből.
Az iskolai bántalmazások, zaklatások elleni küzdelem, az együttműködési készség javítása és az elfogadó, befogadó szemlélet kialakítása a fő missziója Nick Vujicic idei kampányának, amelynek keretében a kéz és láb nélkül született világhírű motivációs tréner három előadást is tart a budapesti Tüskecsarnokban szeptember 21-én és 22-én.
Orbánék öt generációja vett részt a 11 hetes Aliz keresztelőjén múlt vasárnap. A család a szertartás után Orbán Ráheléknél ünnepelt.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom