A rovat további hírei
Ismét Méhkeréken járt a VV4 rosszfiúja, Olivér. Elárulta, hogy még a Való Világ 5 kezdete előtt, nyár végén végleg abbahagyja a „haknizgatást”.
Szerkesztőségünkben járt a minap Bilácz Boglárka, a Békéscsaba Szépe 2011 királynője. A 17 esztendős megyeszékhelyi lány többek között elárulta, nagyon megtetszett neki a modellszakma; mi több, később is a szépségiparban szeretne tevékenykedni. Bogi immár a megyeszékhelyi Neo Divatstúdió modellje.
Sertéspörköltet főztek pénteken Győzike és VV Olivér tiszteletére Méhkeréken. Bár a kereskedelmi televíziós sztárok este érkeznek, azonban Ruzsa Roland ötlet- és házigazda a barátaival már kora délután a bogrács alá gyújtott a Tropicana Club udvarán.
Immár ötödik alkalommal szervezték meg a Nyílzáport az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A monumentális produkcióban mintegy 1600 íjász nyilai „sötétítették el az égboltot” szombaton....
A napéjegyenlőség éjjelén, pénteken választották meg Békéscsaba Szépe 2011 királynőjét, a 17 esztendős Bilácz Boglárkát, a megyeszékhelyi városháza udvarán.
Péntek éjszaka a ValóVilágból megismert Gigi és a Barátok közt sorozat elbűvölő szereplője, Kiss Ramóna járt Méhkeréken.
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital