A rovat további hírei
Egy 1943-as évjáratú Patek Philippe karóra 11 millió svájci frankért (3,2 millárd forint) kelt el egy genfi árverésen, és ezzel aukciós világrekordot állított fel a karórák adásvételében.
A nevetés, az öröm agyi mechanizmusait kutatva figyelték meg német kutatók, hogy a patkányok élvezik a csiklandozást, sőt még nevetnek is közben - írja a hirado.hu.
A cukorbetegek világnapjának üzenete, hogy az emberek kezdjenek el szűrésekre járni, hogy időben, még a szövődmények kialakulása előtt észrevegyék a betegséget, mert annál könnyebb segíteni - mondta Balázsovics Judit diabetológus, endokrinológus az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Újpesten emlékhelyet állítottak a bántalmazott, megkínzott állatoknak
Ritkán ragyog olyan fényesen a fejünk fölött a holdkorong, mint ahogyan ma este. Ahol nem bújik vastag felhőtakaró mögé, ott olyan látványban lehet részünk, melyet utoljára 1948. január 26-án élvezhettek az emberek, és amelyet legközelebb csak 2034-ben fognak. Bolygónk kísérője ugyanis utoljára 68 éve járt olyan közel a Földhöz telihold idején, mint ma.
Két évvel emelkedett átlagosan a munkában töltött idő az Európai Unió tagországaiban az elmúlt tíz év alatt - írta az unió statisztikai hivatala (Eurostat) hétfőn kiadott jelentésében.
Szobrot állítottak Mátyás királynak a felvidéki Somorján vasárnap abból az alkalomból, hogy 550 éve látogatott a városba a magyar uralkodó.
Tíz év alatt a 12-szeresére nőtt Kína külföldi befektetéseinek összege, amivel az ázsiai ország már az Amerikai Egyesült Államokat is megelőzi - írja a hirado.hu.
Kevesebb emberi kapcsolatunk van, a rokonok helyett egyre inkább a barátokban bízunk, és ezekből főleg a férfiak gyűjtenek többet. Nagyot változott azonban az elmúlt több mint tizenöt évben, hogy az emberek kit tartanak barátjuknak – derül ki egy idén publikált tanulmányból.
Sáskajárás alakulhat ki az ENSZ mezőgazdasági szervezetének november elején közreadott előrejelzése szerint az afrikai Száhel-övezetben, a táplálékbőség pedig megállította vándorútjukon a fehér gólyákat (Ciconia ciconia) - tájékoztatta a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) programkordinátora az MTI-t.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom