A rovat további hírei
Jön! Jön! Jön! – félelmetes és gyönyörű. Húsz perce már Vásárhely környékén volt.
A Kárpát-medence időjárását egy hidegfront alakítja, amely lassan kelet felé halad, országos csapadékot okoz, és csütörtökön keleten is véget vet a hőségnek.
Havonta bruttó 9895 eurót (3,1 millió forint) keres a francia elnök személyes fodrásza - írta szerdán a Le Canard enchainé.
Nyugaton Vas és Zala, keleten Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye több járására ismét narancssárga, vagyis másodfokú riasztásokat adott ki a várható heves zivatarok veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délután.
Fejkendőben, sminkben, felesége és két gyermeke kíséretében szökött meg egy indonéziai börtönből az a férfi, akit egy 12 éves lány megerőszakolásáért és meggyilkolásáért ítéltek életfogytig tartó börtönre – közölték a helyi hatóságok szerdán.
Egyre több gyereket érint a 2-es típusú cukorbetegség, náluk elsősorban az életmódváltás eredményezhet javulást - mondta a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának docense.
Szombathelyen a vihar miatt a helyi katasztrófavédelmi erőket meg kellett erősíteni kedd este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője szerda reggel az MTI-vel.
Kedden elhagyhatta a budapesti Honvédkórházat a július elsejei hortobágyi robbanásban megsérült tűzszerész katona - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.
A következő 36 órában hazánk egy nyugat-európai ciklon hatása alá kerül, a nyugati területeken már megkezdődik a lehűlés is.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) módosította a sárgaláz elleni védőoltásokra vonatkozó ajánlásait és előírásait, a változás lényege, hogy a sárgaláz megelőzésére alkalmazott vakcina egyetlen dózisa élethosszig tartó védelmet biztosít a betegség ellen, emlékeztető oltásra nincs szükség.