A rovat további hírei
Rágyújtották a házat egy boszorkánysággal vádolt családra Indiában, a bezárt emberek közül hárman elevenen elégtek, öt embert sikerült kimenekíteni. A történet brutalitása ellenére nem számít kirívónak Dzshárkhand államban, ebben az államban ugyanis 12 év alatt több mint kétezer ember esett áldozatul hasonló oknak.
Az eddigieknél több fokkal hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé is, szerdán tovább mérséklődik a felmelegedés. Az érkező levegő nedvességtartalma alacsony, így többórás napsütésre számíthatunk.
Az anya agyhalála után 55 napig a nő méhében életben tartott, majd a terhesség 27. hetében császármetszéssel megszületett babát engedtek haza egy lengyelországi kórházból, a gyermeknek esélye van a normális fejlődésre - számolt be róla kedden az RMF FM lengyel rádió.
A menekültek nem terhet, hanem ajándékot jelentenek - mondta Ferenc pápa a menekültekről a jezsuita rend által működtetett római Astalli-menekültközpont létrehozásának évfordulója alkalmából kedden küldött videóüzenetében.
Chilében is megjelentek a zikavírust terjesztő egyiptomi csípőszúnyogok.
Lenyűgöző animációt készítetek a világ leghíresebb hajójának tragikus utolsó óráiból. A filmekhez képest talán unalmasabbnak tűnő videó hatásos: megrázó, szinte érzi az ember, hogy a süllyedő hajón van.
Hétfőtől lehet nevezni a legjobb orvosnőket, pedagógusokat, egészségügyi szakdolgozókat és szociális területen dolgozó nőket a Richter Aranyanyu Díjra.
A Kárpát-medence fölött kedd estig egy említett frontrendszer hidegfrontja vonul át, hatására északi áramlással néhány fokkal hűvösebb levegő érkezik térségünk fölé.
Játékos és ötletes, ráadásul nem csak randipartnert, hanem új barátokat is lehet szerezni ezzel az ingyenes magyar alkalmazással. Több ezren használják már Budapesten és olyat is tud, amit a Tinder nem.
Két hét múlva minden felhasználója levelezési címét megszünteti a Facebook.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital