A rovat további hírei
Hajnalban délnyugaton, napközben néhol lehet kevés felhő. Országszerte mérsékelt marad a változó irányú szél.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 31-én megtartott 35. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
Nagy "Notesz" Laci a közelmúltban elhagyta a pénztárcáját, benne volt a fél nyugdíja.
Egyre több a magát boldogtalannak tartó tizenéves lány Nagy-Britanniában - derült ki a The Children's Society nevű brit civil szervezet éves jelentéséből, amely szerint a 10-15 éves brit lányok 14 százaléka az egész életével, 34 százaléka a megjelenésével elégedetlen.
A nők jobban érdeklődnek az új technológiák iránt, Magyarországon 32 százalékukat érdeklik az újítások, míg a férfiaknál 26 százalék ez az arány a legtöbb korosztályban, ami nagyjából megfelel az európai átlagnak - derült ki a Samsung 18 európai országban, 10 ezer megkérdezett bevonásával készült felméréséből.
Akár négyezer kilométerre is elkóborolhatott otthonától az az oroszlánfóka-borjú, amelyik Francia Polinézia egyik szigetén kötött ki több mint egy héttel ezelőtt. Hiába küzdöttek napokig az életéért, az állat az úton túlságosan legyengült és elpusztult.
Amikor 1989-ben megnyílt Békéscsabán a Szultán Kenyeres, Herpai Attila (Herpás) úgy kezdte a dolgozatát a Népújságban (később a királyi televíziónál is hírolvasóskodott – be szép fogalmazvány, ez van), hogy ebben a rohanó világban mily jól esik egy ki szusszanás…
Szerdán a Tiszántúlon már alig lesz felhő az égen, másutt viszont még gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, de csapadék ott sem valószínű.
Pánik tört ki egy spliti strandon, miután két burkiniben fürdőző nőhöz férjeik is csatlakoztak, akik nagy fekete táskákkal érkeztek a tengerpartra, és törölközők helyett sporthorgászatra alkalmas szigonypuskákat vettek elő - írta a Slobodna Dalmacija című horvát napilap kedden.
Több mint 900 elhagyott bébikrokodilt találtak a rendőrök a dél-kínai Kuanghszi-Csuang autonóm terület egyik Vietnammal határos településén - jelentette a helyi média kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó