A rovat további hírei
Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatal vezetője köszöntötte pénteken a békéscsabai kormányablaknál a 6000. ügyfelet. A nagyszalontai Dragan Katalin egy díszkötéses Alkotmányt is átvehetett a kormánymegbízottól.
15 millió forintból újítják fel a békéscsabai Evangélikus Gimnázium művészetoktatási szakközépiskolájának épületét. A beruházás révén 330-350 diák és tanár dolgozhat jobb körülmények között.
Faültetéssel, családi nappal ünnepelték meg szombaton Mezőberényben a Katicabogár Evangélikus Német Nemzetiségi Óvoda felszentelését.
Akár már ebben a hónapban elindulhatnak a kötöttárugyár bontási munkálatai Békéscsabán. Az erre vonatkozó engedélyt a napokban kapja meg a helyi vállalkozó – mondta a hír6.hu-nak Lukácsi László Kornél, városi főépítész.
Wellness részleggel gazdagodott a békéscsabai Fenyves Hotel, a 170 millió forintos beruházás részleteiről a mai hivatalos átadáson számolt be a szállodát működtető cég ügyvezetője.
A Miss Poledance Hungary 2011-et Pálmaffy Barbara nyerte meg a nemzetközi zsűri egyhangú döntése alapján. A 33 éves édesanya a tornászat és a tánc elemeit ötvözte a krómrúdon.
Közlekedésbiztonsági napot tartott a Körös Volán Zrt. a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal karöltve békéscsabai telephelyén.
Két hónapja alakult Gyomaendrődön a Kurgán Hagyományőrző Egylet, a szervezet „zsenge kora” ellenére máris 21 taggal büszkélkedhet. A társaság rendszerint íjászattal múlatja az időt hetente többször is, de legfőbb céljuk a magyar értékek ápolása.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség